uzun ilişkiden sonra hemen evlenen kız?

sizce bu neden oluyor süslüler? birini tanıyorum 5 senelik ilişkisi bitti iki ay sonra başkasıyla sevgili oldu ve 8 ay sonra da nişanlandı evlenecek yakında. bu kadar kolay mı sizce unutmak? tecrübesiz olduğum için merak ediyorum uzun ilişki bitirmedim hiç.

1. Kiminle denk geldiğine bağlı, ki 5 yıllık ilişkide de aşk bir anda bitmiyor ki, ilişki sürecinde belki 1 yıldır bile ayrılmayı düşünmüş olabilirler, ilişkiden sonra da neyi isteyip neyi istemediği biliyorsun. İlla hemen evlenmek yanlış karardır denemez

27 ocak 2022 13:30

2. Kız belki evlenmek istiyordur. 5 yıl konuştuğu adam evlenmeyeceğim demiştir. Küçük yaşta başladıysa biraz zaman vermiştir hala kabul etmeyince ayrılmıştır. Stabil ilişki ve evlilik hayatı seviyordur. evlenmek isteyen bir adam bulmuştur, evlenmiştir.

Ben türk kadını için evlenmek istemeyi garip bulmuyorum. Biz burda azınlığız istediğimiz gibi davranan, tatillere çıkan, geceleri gezmeye giden güruh herkesi kendi gibi sanıyor. Çoğu kadın evlenmeden bunlara sahip olamıyor. Onlarda genç bir kadın sonuçta madem evlenmem gerekiyor hayatımı yaşamak için bende evlenirim diyorlar.

27 ocak 2022 13:40

3. Yok anonim 4 evliliğe gidiyordu zaten ilişkileri ama bi anda ayrıldılar ben olsam deli gibi depresyona girerdim gerçekten nasıl toparlayıp bu kararları alıyorlar

27 ocak 2022 13:43

4. 3 senelik ilişki sonrası aynısını yaşadım ve 7 senelik evliyim. Süslüler de söylemiş zaten birden bitmiyor o ilişki aslında yıpranma dönemi oluyor mutlaka. Ayrıldığımızda içimde hiç pişmanlık veya geri dönme isteği olmadı. Öyle olsaydı yeni bir ilişkiye başlamazdım asla.

27 ocak 2022 13:46

5. o kadar uzun ilişkide zaten artık son 1 sene uzatmalar oluyor. kız zihnen 1 sene önce ayrılmıştır, fiilen ayrılmak uzamıştır alışkanlıktan. toksik bir ilişkiyse zaten insan ayrılır ayrılmaz üzerindeki ölü toprağı kalkmış gibi oluyor.

ben evlenmemiştim ama 5 senelik ilişki sonrası kısa sürede başka sevgilim olduğu için eski sevgilim tarafından zaten beni aldatıyormuşsun gibi tavırlara maruz kalmıştım, açıkçası umrumda da olmamıştı. ilişki içerisinde daha çok seven ve verici taraftım.

27 ocak 2022 13:46

6. Son dediğinden sonra bence aldatılmış olabilir ss. Çünkü evlilik yolundaydılar demişsin. Normal ilişki olsa sıkılmıştır diyebilirdim. Sen duymamışsındır belki. Ee kendini aldatan piçin arkasından yas tutacak hali yok hayatına devam etmiştir.

27 ocak 2022 13:48

7. 7 yıllık ilişki ve 6 aylık farklı ülkelerde yaşayıp uzak kalma durumumuz oldu ve o 6 ayda nasıl manipüle edildiğimi, nasıl toksik bir insan olduğunu anladım ve resmen yaşamadığı fark ettim, hayata dönmüş gibi oldum ve ayrıldım, 1,5 sene sonra biri ile tanıştım ve gerçek ilişkinin ne olduğunu anladım. Yormuyor, seni yüceltiyor, stres olmuyorsun, huzur var içinde. Tanıştıktan 2 sene sonra da hemen evlendik çünkü birlikte bir hayatı geçirmek istediğimizi anladık. Arkadaşın için durum aynı mı depresyonda mı değil mi bilemem. Umarım doğru karardır onun için. Ama çoğu şey dışarıdan göründüğü gibi değil, içlerinde ne yaşadıklarını, ilişkilerinin baş başayken nasıl olduğunu bilemezsiniz

27 ocak 2022 13:51

8. ben böyle bir kıza denk geldim. Verdiği cevap buydu : Artık neyi isteyip istemediğimden çok emindim, demişti.

27 ocak 2022 14:23

9. Süslücüm ya bahsettiğin kız kimdir nedir bilmiyoruz ki neden hemen evlendi diye yorum yapalım. Ben mesela kendimden örnek vereyim:

Gelmişim 30 yaşıma, bu yaşıma kadar ilişkiler konusunda tecrübe edinmişim, az çok erkek milletini tanımışım anlamışım; bu yaştan sonra oturup da giden sevgili yası tutmam, istediğim gibi biri karşıma çıkmışsa ben de evlenirim Yani.

27 ocak 2022 15:03

10. 5,5 yıllık ilişkim 3 ay önce bitti. Ben hala mal gibi yas tutanlardanım ama. Şanslı olup gerçekten sevip işte bu diyeceğim biri hayatıma girsin isterdim. Çünkü erkekler yapıyor.

27 ocak 2022 17:46