uzun ilişkisi bittikten sonra biten ilişki içinde aldatıldığını öğrenen var mı? üzüldünüz mü umursamadınız mı ?

5 yıldır birlikte olduğum eski sevgilimin beni aylarca aldattığını öğrendim. ciddi bir ilişkiydi ailelerimiz tanışıyordu, ayrılmasaydık evlenecektik. çok kavga ediyorduk, yorucu bir ilişki diye mücadele etmekten yılıp ayrıldım 5-6 ay önce, bin kere özür diledi geri döneyim diye ama dönemedim. dün onun eski ev arkadaşı olan ortak bir arkadaşımızdan biz birlikteyken bir fuckbuddy’si olduğunu, hatta bir süre onda kaldığını, arkadaşına da bana söylememesi için çok baskı yaptığını öğrendim. bu arada biz de cinsellik yaşıyorduk ve gayet iyiydi. bir yandan hastalık kapmadığıma şükrediyorum ama bir yandan da büyük bir hayal kırıklığı oldu benim için her ne kadar ilişki bitmiş olsa da. hiç ayrıldıktan sonra aldatıldığınızı öğrendiniz mi ve ne yaptınız? ayrılık acısından daha kötü geldi bu.

1. Aldatıldığımı değil de çok yakın bir arkadaşımda gözü olduğunu aylar sonra çok tesadüfi bir şekilde öğrendim. Bana çok düzgün biriymiş gibi poz keserken alttan alta arkadaşıma göz dikmiş meğerse. Neyse ki harekete geçecek fırsat bulamadan biz ayrıldık, arkadaşlarım da onunla tüm iletişimi kestiler. Gerçi bişeyler yapmaya kalksa da avcunu yalayıp kalırdı öylece.

Aradan yıllar geçti ama ilk Öğrendiğimde PC başında nasıl gözyaşları içinde kaldığımı hala unutamam.

24 şubat 2022 11:45

2. Birşey söyleyeceğim bitmiş gitmiş ve sizin ilişkiye tekrar dönme gibi nir niyetiniz de yok, niye söylüyor ki arkadaşı?! Yaptığı çok yanlış, doğru olmama ihtimali de yüksek

24 şubat 2022 11:47

3. doğru olmayabilir, herkesin her dediğine inansaydık ohoooo kimsenin lafına inanıp güvenip kendinizi üzmeyin. çeşit çeşit manyak var ülkede kendi kendine seni üzüp tatmin oldu belki de bilemeyiz böyle düşün. her şeyin hayırlısı olsun

24 şubat 2022 11:53

4. Ah benim minik tırtılım hemen anlatıyorum;

Yıl 2014 ilk sevgilim (gizlinot: yani cidden seve seve ilişki yaşadığım ilk insan )  ilk kalp çarpıntım ve aynı zamanda hayalkırıklığım ...üniversitedeyim.nasıl saf nasıl güzelim.o zaman Snapchat o zaman hayvanlarcasına popüler.benimkinin snapchatinden foto çekiliyoruz, hatırlarsanız Snapchat de böyle arayüzü kaydıra kaydıra giden bi appti, sak diye eli kaydı geçmiş sohbetlerin olduğu ekrana geçti.bi baktım z güya sevgiliyiz diye snaplesiyoruz , kalmışım 4.5. Sırada...benim yanımda bi kalp diğer sohbetlerin yanında da bir sürü level gösteren emojiler vardı.fotoğrafik hafızadan da bi bakışta aklımda kalmış hala hatırlıyorum isimleri işte Simge E, Büşra G.Hazal o,Tuğçe G gibi isimler.işte her neyse dedim ki rahmetliye "bi daha geri gel bakim sen " bunlar kim dedim ? Hepsi bölümden arkadaşlar ya okuldan falan dedi.baktım instada takiplesiyorlar harbiden bölümünden diler çocuklarla ortaklar falan ben de sabi sübyan salağım  inandım.ama yıllaaarca o kızları fake hesaplardan takip ettim (gizlinot: o zamanlar vaktim çok tabi iş yok güç yok kafa boş) aradan zaman geçti bi öğrendim bu ibnenin torunu eski sevgilisiyle kırıstırıyor.yakaladım.sordum soruşturdum.o kızların biriyle fuckbuddymis biriyle flörtmüş diğeriyle sevgiliymiş görüşüyorlarmış bi diğeriyle bana ödev yapmaya gidecez diyip topluca kızın evine gidiyorlarmış falan neler neler.üniler ayrı olunca insan atmosferi kestiremiyor işte.o kadar da değil ya yapmaz heralde lan diyorsun.işte her neyse .eski sevgilisiyle yakaladığımda annemin kanser olduğunu öğrenmiştim ben, onun icin üzülmedim pek.yani üzülecek kotam bitmişti , kotam olsa belki üzülürdüm.bi günde bitirdim.3 sene peşimden koştu.evimin kapısında arabada 40 gün yattı.sabah akşam affetmem için 1.90lık adam hüngür foşurt ağladı.bende yaprak kımıldamadı.annem iyileşti ben toparlandım anneme üzüntümden verdiğim kiloları geri aldım tekrar çok çok daha güzelleştim güçlendim.annem çok istediği için insanların 5 senede bitiremezsin dediği bölümü 4 senede 3.lükle  bitirdim.master yaptım , 4 senedir işim var, kendi arabamı kendim aldım .o aralıkta da kafa dağıtmak icin konuşmadığım adam kalmadı.hepsi rahmetliden bin segment üste adamlardı hemde..yedim içtim gezdim eğlendim .kendisi okuduğu zottirik bölümü 6 senede bitirmiş.geçen yıl bi ortamda haberi geldi hala issizdi baba parası yiyodu.anca iyi arabalara binip caddede turluyordu.eminim hala karı koz peşindedir.su an hayatımda ikinci kez kalbim atıyor.mükemmel bir ilişkim var.hem Zeki hem akıllı hem kendi ayakları üzerinde duran kimseyi eyvallahı olmayan çok nazik tam bir salon adamı hem de bana prensesler gibi hissettiren bence dünyalardan çok yakışıklı bir sevgilim var.iyi ki öbür ayı beni aldatmış.iyi ki 4 sene fıldır fıldır bisürü adamla görüşüp en iyiyi bulana dek tecrübe edinmişim.iyi ki o snapchati kullanmış.Allah rahmetliden razı olsun beni bügünlere getirdi.mümkünse benden uzak Allah'ına yakın olsun.

24 şubat 2022 12:04

5. Süslülerim maalesef ki doğru, teyitli bilgi. Hala bu ilişkilerine, bu şekilde devam ediyorlarmış. yani artık umursamıyorum ama salak gibi hissediyorum. UmArım ilahi adalet vardır:(

24 şubat 2022 12:16

6. Boşver kız allaha çok şükür erkenden gözün açılmış ayrılmışsın, bide evlensen bu adamla ne olacaktı? 5 senelik ilişkiymiş gayet evlenedebilirdiniz yani. Kurtulmuşsun takma kafana.

24 şubat 2022 12:26

7. ben çok üzüldüm öğrenince. içten içe hep şüphelendiğim bir durum vardı yine de konduramıyor insan. ona sorsan hala bana bir yanlış yapammış ilişki içinde ölümüne inkar ediyor. bende görüştükleri kızın mesajları var, sesler var. İnkar ediyordu arkadaşça konuşuyorlarmış:) her sorumda bin türlü yalan işittim. günlerce yemek yemedim, su içmedim. kendimi kahrettim. ayrıldıktan 2 ay sonra da ben zaten aylar önce seni kafamda bitirmiştim ayrılcaz gözüyle bakıyordum zaman geçirdim dedi.

24 şubat 2022 14:04

8. ayrıldıktan bir süre sonra kafamı toplayıp düşününce beni aslında sevmediğini farkettim. beni sevmiyor + mesafe ilişkisi. garanti aldatılmışımdır diye düşündüm, biraz geçmişi kurcalayınca gerçekten de aldatıldığımı ve çoğu zaman şüpheli durumları iyiye yorduğumu farkettim. bunun acısı ayrılmaktan da farklı. sevdik, sevildik, bir aşk yaşadık ayrıldık diyip güzel hatırlayabilirdim ama şimdi görüyorum ki her şey anlamsızmış, sevilmemişim, ömrümden emeğimden vermişim.

24 şubat 2022 21:28