uzun süre mesaj atmayan flört?

süslüler diyelimki biriyle  netten tanıştınız konuşuyorsunuz sonra birden konuşmayı kesiyor ve tam 3 ay mesaj atmıyor 3 ay sonra mesaj atarsa konuşmaya devam edermiydiniz yoksa engeli mi basardınız?

1. görüldü atarım

4 şubat 2019 22:57

2. Konuşmayı kısa keserdim engel neden ki?

Kısa kesmekten kastım da şu; teşekkürler☺️, evet öyle, di mi bence de vs vs

4 şubat 2019 22:57

3. engeli basarım. bilmemkaçıncı tercihsin belli.

4 şubat 2019 22:57

4. Bu tarz şeylerin sonu bir yere varmıyor malesef bağlanmadan kesip atmakta fayda var.bir defa ortadan kaybolan yine kayboluyor her affedildiginde ayni döngü devam ediyor.

4 şubat 2019 22:58

5. Mesaj kabirden gelmediyse vay onun haline.

4 şubat 2019 23:04

6. Ben de engellemeyip görüldü atardım. Engellemek bile ona önem vermek bir yerde yani üstüne düşünmek gibi. Takmıyor havası verin

4 şubat 2019 23:05

7. Belli ki bendince borsacılık oynuyor daha iyisini buldum diye düşündüğünde ona yatırıyor tüm hisseyi ondan yanıldığını anlayınca bir başkasına, e o da tutmadı size, o arada bir opsiyon belirince hoop yine sessizlik neden çünkü koştu hemen tuzum var diyene hıyarla. Görüldü at ve sonsuza dek sessiz kal

4 şubat 2019 23:24

8. artık flört değildir. engeli basmazdım ama heryerden silerdim

4 şubat 2019 23:26

9. birrujumolsunbanabişeyolmaz süslüm çok iyi cevap çok güldüm

5 şubat 2019 00:21

10. Anonim 7 süslüm harika  anlatmışsınız sanırım benim flörtte böyle yapıyor gerçi artık flört denebilirse

5 şubat 2019 00:22