uzun süre sıcak tutan termos önerisiii?

süslüler selam. 350-500 ml civarı kapasitesi olan, uzun süre sıcak tutyor dediğiniz, severek kullandığınız termoslar var mı? sızdırmaması vs de önemli tabii ki. uygun fiyatlı olursa da süper olurr şimdiden çok teşekkürler

1. uygun fiyatli degil ama asla pisman ollmazsiniz: zojirushi

nereseyse ufak bir termos koleksiyonum var diyebilirim cok seviyorum termoslari. ozellikle sicak icecek icin piyasadaki en iyi markalar stanley, aladdin, thermos ve zojirushidir. ama siz az ml istediginiz icin ne alirsaniz alin agiz kismindan isi kaybi hizli olacaktir. bunlarin icinde isiyi en fazla koruyan da zojirushi. cantanizda tasiyacaksaniz bunu, evde kullanmak icin istiyorsaniz da stanleyin kupa seklindeki termos bardaklari var onlari oneririm.

soguk icecekte reduce diye bir amerikan markasi var, amazondan falan getirtilebiliyor onu tek gecerim. yazin her sabah buzumu ve soguk kahvemi koyuyorum, aksam ofisten cikarken hala buzlar erimemis oluyor.

15 kasım 2022 13:06

2. Stanley güzel cidden ama fiyatı uçmuş ben 7yıl önce almıştım taş gibi hala, uzun vadeli olsun dersen ok.

Bir de normalde ürünlerini sevmesem de Karaca diyeceğim, eşimin annesi ikimize de hediye almış aynı modelin farklı renkleri 1 yıl olacak en ufak yıpranma olmadı ki ben her gün birini götürüyorum yanımda, sızdırmıyor, 3-4saate yakın da koruyor ısıyı, şu anki fiyatına göre gayet başarılı bence

15 kasım 2022 13:07

3. STARBUCKS ALMA LÜTFEN. BEN ALDIM PİŞMAN OLDUM MALESEF:(

15 kasım 2022 13:13

4. Porland

15 kasım 2022 13:19

5. Starbucks -1

Ben de hiç memnun değilim.

15 kasım 2022 15:54

6. A2 gibi stanley demeye geldim pişman olmazsın

15 kasım 2022 19:20

7. decathlon derim ben de süslü;

malları kaliteli. ama oldu ki sorun vs çıktı; adamlar 2 yıl boyunca mallarının arkasında duruyor.

şu modelini kullanıyorum, 10 ay oldu taş gibi şükür.

16 kasım 2022 09:59