vajinada kalan tuvalet kağıdı parçaları?

süslüler bunu sorduğum için cidden özür diliyorum biraz mideleri kaldıracak bir soru ama internette bununla ilgili hiçbir şey bulamadım. idrar yaptıktan sonra suyla yıkıyorum, peçeteyle nemini silerken peçeteler yapışıyor oraya. yine elimle peçeteleri tek tek temizlemeye çalışsam da küçük küçük oldukları için yine kalıyor. tekrar lavaboya gördüğümde yine görüyorum topaklanmış peçete parçalarını. eskiden böyle mi oluyordu hatırlamıyorum ama 2-3 senedir böyle. idrarımı yaptıktan sonra 15 dk boyunca onları temizlemek için kalmam gerekiyor. bu aptal olayı bir tek beni yaşıyorum ya?

1. Kağıdı 3 kat yapın sorun çözülür. Bende hiç olmadı

2 nisan 2020 17:07

2. süslü kağıt havlu kullansan? daha kalın, parçalanma oranı daha düşük.

2 nisan 2020 17:08

3. selpak marka tuvalet kagidi kullanin.

2 nisan 2020 17:12

4. Kukunuzu silerken arkadan öne veya tam tersi şekilde çekiştirmeyin, tampon hareketle bir kez bastırıp ıslaklığı alın.

Pencereyi ıslatıp siliyorsanız da artıklar kalır pütür pütür. Kuru deneyin.

2 nisan 2020 17:17

5. ben ilk önce suyu açıp çok az duruyorum, sonra tuvalet kağıdıyla kuruluyorum, en son da yarım ıslak mendil ile iyice temizliyorum. böylece hiçbir şey kalmıyor tuvalet kağıdı artığı vs.

2 nisan 2020 17:23

6. süslücüm ıslak mendil zararlı değil mi sadece yıkayıp kurulaman yeterli bence

2 nisan 2020 17:27

7. anonim 9 haklı olabilirsin ama sanki ıslak mendil kullanmayınca tam temizlenmiyor gibi geliyor ve kokacakmış gibi geliyor :D mesela okulda falan ıslak mendil kullanmıyorum ve pismiş gibi hissediyorum. aslında sadece büyük tuvalet yaptığımda kullansam daha iyi olabilir.

2 nisan 2020 17:33

8. Tuvalet kağıdının kalitesi düşükse suya dayanıklılığı azdır. Eğer aşırı ıslatmıyosan ve dağılıyosa kullandığın markayı değiştir.

2 nisan 2020 17:40

9. selpağın da papianın da solonun da üç katlısını kullandım en iyi olarak kabul edildikleri için söylüyorum. Bu sorunu yaşamadığım tek marka familia plus üç katlı olan

2 nisan 2020 17:43

10. Vulvadir o, vajinaysa napiyorsunuz hanfendi?

2 nisan 2020 17:54