victoria secret in esra bilgiçle olan reklamını gördünüz mğ ?

ceketle sütyen reklamımı olur ya bunlar niye böyle geçen suwen de melisa aslı pamukla reklam çekmis o da ceketle ee sütyen mi konu ceket mi konu asırı uyuz oldum . evet derdini ... diyenler olabilir ama saçma sapan iliski sorulardan gına gelmemiş miydi :d

1. vs niye yerel reklam çekme ihtiyacı duymuş o da tuhaf

20 mart 2022 21:09

2. Koton sütyenim ve ben isyandayım...

20 mart 2022 21:10

3. Evet madem sansürleyeceksin reklam çekme yurtdışı reklamları gayet hos oysa.

20 mart 2022 21:11

4. Ee influencerlar ceket içine sütyen giyiyo..

20 mart 2022 21:11

5. Madem esra bilgiç sutyenle cekime utandi baska oyuncu mu yok?? Anlamadım cidden amaci burda. Vs'nin talebiyse daha sacma ülkede sütyej mi yasaklandi

20 mart 2022 21:13

6. Yalniz dekoltesi cok cok iyi değil mi. Guzel kadin bea esra. Ama reklam cok sakil olmus evet. Vs Türkiye sayfasina baktim simdi, bir tane kiyafetli paylasim yok yeni reklamdan baska.

20 mart 2022 21:18

7. alttaki pakistanlilarin yorumlari kafayi yedirtir

20 mart 2022 21:34

8. Modavesosyete "esra bilgiç, victoria's secret ceket reklamında yer almış 👏🏻" diye paylaşmış. Herkes bunu eleştirecek belli ki. yarın magazin sayfalarındaki paylaşımların çoğunda olur kesin.

20 mart 2022 21:55

9. Vs mi trden dolayı böyle bi reklam yaptı Esra bilgiç mi seçti bu sekilde bilmiyorum ama asırı saçma hayır olay neden açmamış değil ic çamaşırı reklamında ic çamaşırı yok basbayağı sansür

20 mart 2022 22:15

10. ceket gerçekten çok abes olmakla birlikte reklamda da bir sıkıntı var ya, kadına verdikleri metin sunum gibi, ceketle bereber ted konuşmasına dönmüş resmen. vs nasıl bu kadar kötü bir reklam yapabildi ağzım açık kaldı doğrusu.

20 mart 2022 22:48