whatsapptan tanımadığım biri bana adimla hitap eden mesaj atti?

evet. kim olduğunu sorunca söylemiyor. profil fotosu veya adı yazmıyor. durum olarak da baska bir dilde intihar edeceğine dair yazi bulunuyor. sizce ne yapmalıyım? numarayı engelledim zaten ama birsey olur mu? adim, vb. acik degil aslinda gormemesi gerek, sosyal medya hesabim yok ve hicbir gruptan beni tanıyor olamaz. kim olduğunu öğrenme yolum var mı ayrıca? bilgisi olan söylerse sevinirim.

1. Arkadaşlarıma söyledim biri 7000 mesaj atıp kim olduğunu sorgulamis ama cevap alamamis. Kim olduğunu ogrenebilecegim böyle baska yollar var mı?

11 ekim 2021 22:03

2. süslü su numaranın hangi adla kaydedildiğini gösteren appler vardı sanırım ordan dene istersen belki sonuc cıkar

11 ekim 2021 22:04

3. A2 ama onlar benim bilgilerimi de çalmıyor mu? Acaba benim numarami buldu da öyle bir uygulamadan mi adimi öğrendi diye düşündüm...

11 ekim 2021 22:05

4. calıyo evet ama bulamazsan da denemek icin bi alternatif :/ ya da sosyal medyada sifremi unuttum falan yap numarayı gir en kotu bas harfi cıkar ordan tanıdık gelir belki

11 ekim 2021 22:06

5. getcontact adlı uygulamayla öğrenebilirsin süslüm

11 ekim 2021 22:07

6. uygulamayı indirdikten sonra ayarlardan hesabınızı silerseniz bilgileriniz de silinir süslüm anca bu şekilde belki öğrenebilirsiniz

11 ekim 2021 22:08

7. Ayy instagram'dan bastim sifremi unuttuma yazdim numarayi, kim olduğu cikmadi ama mesaj gitti dedi ahahaha. Naptirdiniz banaa

11 ekim 2021 22:13

8. Süslü merhaba dolandırıcı olabilir bana da biri sms atmıştı. Sadece ismimle kimsiniz deyince " özelin elimde" yazmıştı. Meğer birçok kadına yapmış bunu. Özellikle Ankara barosundaki avukatlara yapmış. Bilgileri edinmiş sanırım. Böyle bir şey olabilir direkt engelle bence

11 ekim 2021 22:55

9. Hickimsehicbirsey çok gecmis olsun, cevabınız için teşekkür ederim. Sizinki daha ciddi sanırım, benimkisi canı sıkılan biri gibiydi, eski dostunum falan diyordu engelleyip şikayet ettim. Zaten onemli biri değilim param falan da yok, şantaj yapmadi ama yine de sapiklik yapar diye korktum.

11 ekim 2021 23:04

10. Numarayı googlea yaz belki bir şey çıkar dolandırıcılık vs varsa