yükselen akrep mi daha seksi/auralı bir konum ay akrep mi?

süslüler çeşitli konumlarda akrep burçlarını okurken bu iki konum dikkatimi çekti kafamda böyle fark edilir enerjili, derin bakışlı, auralı ve seksi bir kadın canlandı ama tamamen tahmin üzerine zira tanıdığım yok maalesef gözlemleyebileceğim. sizin varsa tanıdığınız veya bu konu hakkında bilginiz sizce hangi konum daha etkileyici?

1. Hem ay hem yükselen olarak akrebim. Libidom yüksek ama aşırı çekingen bir insanım. O yüzden hiç enerjimin fark edilir olduğunu sanmıyorum o anlamda. Auram da yok bence adsfshh hiç girdigim ortamlarda fark edilmem. Seksi bir tipim de yok genel olarak tatlı sevimli derler. Keşke burçla alakası olsaydı dişil enerjisi yüksek ve fark edilir, seksi olmayı o sıraya sahip olmayı isterdim.

Biraz da aileden kaynaklı bence ya. Ben hep ayıp günah, hanım hanımcık ol diye büyütüldüm. Belki onun etkisi vardır.

10 mayıs 2021 01:49

2. A1 süslü belki genel haliniz tavrınız daha mütevazidir ama bazen bir mimik yapıyorsunuzdur, bir bakıyorsunuzdur zaten mesele halloluyordur diye hayal ettim ahaha bilmiyorum akrep konumlarını çok ilgi çekici buldum daha yeni araştırıyorum astrolojiyi daha çok eksiğim var ama bana verdiği his bu şekilde. Kendi burcunuz ne peki?

10 mayıs 2021 01:51

3. Ay burcu akrep olan yay burcuyum. Seksi bulunurum:))) ama ben de çekingen bir insanım. Bilemiyorum neye bağlı

10 mayıs 2021 01:52

4. Ay yani duyguları/hisleri yöneten burcum akrep süslü. Sezgilerim inanılmaz güçlüdür. Yani aurayı astrolojik açıdan bence tüm doğum haritası daha çok şekillendirir.

Akrep libidosu çok yüksek bir burç.

10 mayıs 2021 01:55

5. Ss pardon yanlış yazmisim. Güneş burcum akrep, yükselen akrep, ay burcum kova.

10 mayıs 2021 01:58

6. güneş başak, yükselen akrep, ay kovayım. net bir şekilde söyleyeyim; auralı ve seksiyim. ki boyum 1.60. öyle dalyan gibi fiziğim yok ama akrep burçları genelde memeli popolu olur, ben de öyleyim. akılda kalıcı olduğumu biliyorum, makyajsız, pijamalı, bence yeterince çirkin olan hallerimle bile bir bakkala markete girdiğimde kasadaki çocuğun bakışlarına ve muhabbet kurma çabalarına maruz kaldığım durumlar çok var evet. ama bunu ben çok güzelim vs olarak demiyorum, akreplerin bakışında duruşunda değişik bir şey var, akılda kalıcı bir auraları oluyor bence.

10 mayıs 2021 08:36

7. ikisi de değil. ay akrep duygusal karmaşa verir. yükselen akrep de kişinin dış görüntüsüyle alakalıdır. yükseleninin diğer gezegenlerden ve ışıklardan aldığı açıya bağlı. genelde esmer, dikkat çeken gözler ve dolgun hatlar olur. evet çekici de denilebilir.

ayrıca akrep su grubundadır, bu grupta aura olayı özellikle akrep için gizemlidir tek olayı bu. dikkat çeken bir aura olmaz o yüzden. ha karşıdaki gizemli tiplerden hoşlanıyorsa okey.

akrep burcunun cidden abartılması örneği yani insanların aklına kazınmış bi akrep seks seks libido diye.

ama mars akrep auralıdır, kadını da erkeği de fark etmez. hele 5.evdeyse fena. mars konumunduysa cinsel gücü yerindedir, libido yüksektir, çevreye çok yakışıklı/güzel gelmese bile dikkat çekerler.

10 mayıs 2021 14:00

8. Yükselenim akrep. Genelde seksi bulunurum. Alakası var mi bilmiyorum ama genelde diksiyonumun ve mimiklerimin seksi olduğunu söylerler ve gizemli bulurlar.

10 mayıs 2021 14:48

9. yükselen akrep olarak sarışın, yeşil gözlü ve pale denen beyaz tonundayım. auram rrengimle alakalı değil, rengimin dışında bir auram olduğunun net bir şekilde farkındayım. burcum ise başak ve başaklar için ince uzun bir tanımlama yapılır, bunu hiç uymuyorum. akrep arkadaşlarım auralıyken, su grubunun diğer üyesi olan yengeç arkadaşlarım auralı değil. ha konu illa auraysa bence teraziler çok daha auralı. bir numaraya oynar aurada.

10 mayıs 2021 15:31

10. Simay hanım, benim mars akrep 1.evde. ama hiç auram falan yok, gayet sönük bir tipim bence. Hatların da dolgun değil, zayıf bir insanım göğüs bedenim 75a hatta 😅 ama libido konusunda yükseğim evet. Ay keşke dedikleriniz gibi olsam ya. Hatlar karışmış herhalde bende :(

10 mayıs 2021 15:47