yükseleni aslan olan oğlak erkeği üzer mi sizce kızlar?

ay burcu da aslan:( benim yükselen yengeç güneş balık

1. yok üzmez garantili, üstüne ev yapar. 8. evi de essegin skyse 3 vakte kadar evlenirsiniz

13 haziran 2023 11:29

2. oğlak-aslan hükmeden yöneten burların kralı benim bana saygı duyacaksınız duygumu az gösterebilirim tipinde bir adam gibi ama aldığı açılar diğer gezegenleri vs. de önemli sadece bunlarla net sonuca varamayız süslü. ay burcu aslan olan insanların anneleri de hamilelik doğum sürecinde yöneten sorunları göğüsleyen impartoriçe enerjisinde kadınlar deniyor. ama tabi yine bir çok etkenler var.

13 haziran 2023 11:35

3. oğlak erkeği sorun değil de ay aslan seni yıpratabilir. aslan etkililer kendini beğenmiş oluyor ve yanında pahalı çanta taşır gibi bir kadın arıyorlar. kendilerini bir bok sanan iki herif tanıdım birisi ay aslan diğeri yükselen aslan idi. tabii biri koç diğeri de ikizler burcuydu buda ayrı bir boktan durum.

13 haziran 2023 11:41

4. Oğlak iyidir ama egoludur. Aslan egoların şahı zaten. Her şeyi ben bilirim, egom her şeyden değerli der. Benim de yükselen yengeç, üzülürsün canım ya, içten içe kırar seni.

13 haziran 2023 11:45

5. Yükseleni oğlak aslan kadınıyım. Aslan erkeği denildiği anda topuklarım.

13 haziran 2023 12:01

6. ben bunun dişi versiyonuyum, yükselen aslan oğlak kadınıyım ay burcum terazi, egom yoktur. ama çalışmayan üretmeyen dürüst olmayan birine tahammül edemem, en ufak bir yalanda soğuyorum, öfke problemim yok pasif direniç gösteririm merhametliyim de ayıp olmasın diye ilişkiyi sürdürmüşlüğüm vardı bekarken, dış görünüşe pek önem vermem ama kültür ve kaliteye önem veririm.. saygısızlığı sevmiyorum bunu ego olarak algılayan çok kişi oluyor ama herkesin bir çizgisi var sonuçta..

14 haziran 2023 09:33