yüz şeklinin estetik operasyonlara etkileri?

süslüler ben burun estetiği olup olmamakta kararsızım. yüzümün diğer özellikleri ile ameliyat sonrası olabilecek burunu hayal edemiyorum. bu konuda ilgili meraklı olanlara şunu sormak istiyorum. mesela dudak ve burun arası mesafenin geniş ya da dar olması estetik ameliyatta nasıl sonuçlara sebebiyet veriyor gördüğünüz örneklerde? ya da cildin kalın-ince olması? çenenin durumu? yüzün küçük ya da büyük olması? kimlere kavisli burunlar daha çok yakışıyor ya da kimler düz burun tercih etmeli? tabii bunlar işin uzmanına sorulacak sorular ama gözlemlediğiniz kişilerden yaptığınız çıkarımları merak ediyorum. benim ağzım burnum şöyle ona göre yorum yapın demiyorum genel olarak konuşalım ki herkes kendince gördüğünü söylesin. sadece burun estetiği de olmak zorunda değil konu. burun dolgusu, çene dolgusu, bişektomi, dudakla ilgili işlemler aklınıza ne geliyorsa.

1. valla ben konunun uzmani degilim, ama bana sorarsan, buyuk goz, buyuk dudak vs gibi buyuk hatlara sahip insanlarda estetikle yapilan kucuk burun cok siritiyor. mesela iranlilarda. gozler kocaman, kaslar kalin, uzun, dudaklar kocaman kucuk burun tuhaf duruyor.

13 mayıs 2020 12:35

2. evet, cene biraz kare oval arasi degilse yuzu burun domine ediyor.

13 mayıs 2020 12:41

3. kemikli yüz, keskin yüz hatlarına minnacık burun hiç yakışmıyor.

yumuşak yüz hatları ve küçük yüzlerde ise çok hoş duruyor.

13 mayıs 2020 12:54

4. eğer burnunuz çok büyük değilse sadece eğrilik varsa burun dolgusunu araştırın derim.

benim bunumda hafif bir kemer vardı ve dolgu yaptırdım burnum hem düzgün görünmeye hem de küçük görünmeye başladı. halbuki dolgu yapılınca bburun biraz büyümüş görünebilir demişlerdi ben de aksine küçüldü.

13 mayıs 2020 12:57

5. burun ameliyatı için doktora gittim Çok ünlü olmayan bir estetik cerrahı. Hiç aklıma gelmeyen bu durumu o söyledi. Benim burnum kemerli ama çok büyük değil. La casa daki tokyonun burnu gibi. Doktor eğer burnunu yaparsam yüzünü yeniden şekillendirmem gerekir alnına ve çenene dolgu yapmalıyım dedi. Üstte bir anonimin dediği gibi benim de burnum ön plandaymış ve bu değişirse yüzün simetrisi bozulur dedi. Kbb ciler öyle bakmıyor ama olaya size tavsiyem bir estetik doktoruna bir de kbbye görünmeniz tasarım istemeniz sonra karar vermeniz. Ben vazgeçtim mesela

13 mayıs 2020 13:05

6. anonim4 peki çene ve alına dolgu yaparak burnunuzun öne çıkmamasını sağlayabilir misiniz? Bunun için bir şey söyledi mi?

Anonim1 evet belki böyle ama insanlar burnunu küçültüp dudaklarını büyütüyor sıklıkla. Belki kaş yapısı sizin dediğiniz gibi olunca öyle oluyordur.

Anonim5 Ben burun dolgusu yaptırırsam burnum daha büyük görünür diye düşünüyorum burnum ince ucu kalkık ama uç kısmı büyük , üst kısımda da biraz kemerli. yüzüm küçük olduğu için ön planda ve denildiği gibi sanırım çene hattım silik kalıyor o yüzden burnum daha önde duruyor.

13 mayıs 2020 13:31

7. ben üç yıl önce yaptırdım bin liraya üç yılda azıcık eridi, eriyen yeri de 1200 liraya tekrar doldurttum. gerçekten o kadar güzel bir burnum oldu ki. kimse estetik demediği gibi herkes aşırı beğenip, yüzüme yakıştırıyor. hatta bazen sorarım estetik yaptırsam vs diye tepkili sekilde "saçmalama" cevabını alıyorum çevremden.

mesela benim yüzüm kemikli ama oval, elmacık kemikleim yüksek, kaşlarım kalın, gözlerim çekik. bir estetik cerraha gittim ve o bana burnunu yaparsak gözlerinin çekikliği gider ve daha çok yakınlaşırlar, elmacık kemiklerin daha da belirginleşir ve burnun içeri gömülmüş gibi olur dedi. selma çiçekdal hemen hemen benim yüzüm. ve nitekim onun da aynısı oldu estetikten sonra yüzünün simetrisi bozuldu.

bence burnunuz yüzünüzde aşırı sırıtmıyorsa ve kemer ise tek sorununuz kesinlikle dolgu yaptırın. ayrıca estetikli burunlar aşırı belli oluyor ve o süreç çok zor.

her burnumu gördüğümde o adama şükrediyorum, tane tane anlatmıştı.

13 mayıs 2020 14:07

8. ayrıca iyi bir estetisyene gidin (bu arada pahalı eşittir iyi doktor demek değil ben doktorumu bulana kadar bir kaç adı bilinen doktora gitmiştim resmen saçma sapan fiyatlar ve öneriler vermişlerdi) ve durumu anlatın.

burun ameliyatına vereceğiniz paranın yarısına daha güzel bir görünümünüz olur. küçük burunlu olmak eşittir güzel olmak değil. amaç güzel görünmek ise tek ameliyat ile olacak iş değil.

dediğim gibi aynı paranın yarısına bir çok şey yaptırabilirsiniz. hem de o zahmetleri çekmeden.

13 mayıs 2020 14:13

9. Anonim 3 bıçak altına yatmadan memnun olacak bir sonuca varmanız çok güzel. Benim yüzüm küçük olduğu için burnum ön planda kalıyor dolgu çok doğru olmayabilir burnuma, ama çene için düşüneceğim. Çok da emin olamıyorum.

13 mayıs 2020 15:36

10. benim doktorumun adı cem sınacı ama maalesef şehir dışına tayini çıktı zorunlu görev için, devlet doktoruydu. dilerseniz instagramdan iletişime geçin. çünkü istanbulu 15 günde bir ziyaret edecek.

13 mayıs 2020 16:03