süslü olayın ne kadarına hakimsin? ona göre anlatayım :D
Yağmur ne kadar iyi niyetli gelmese de sudenin böyle mağdur gibi ağlama çabası da biraz saçma ve art niyetli geldi bana
Ben sude'nin dünkü söyleşiden memnun kalmadığı için videonun yayınlanmasını istemediği izlenimi aldım
ay bu arada ben de yorum yapayım. sude sürekli rahat, neşeli, kafa kız modunda ama bence o kadar rahat biri değil. günde 3 öğün sinir krizi geçirdiğine eminim hatta. yağmur'unsa biraz yaşının da olması nedeniyle oturmuş bazı değer yargıları var ve onların dışına çıkamıyor. ister istemez diline yansıyor bu. e düşüncelerinin alıcısı da var. eril bir dili var, patavatsız ama lanse etmeye çalıştıkları süper kötülük onda yok bence.
Yağmuru gram sevmem hiç izlemem de kadın sude izlesin onay versin aticam demiş, sude de sanki 'biz ona artık izleyip onaylamadi' gibi algılamış. Ayrica bu telaş niye ya.
Süslüler olaya hiiiç hakim değilim ahahahaha neler oldu kaçırmışım bayaa biri anlatsın daha çok merak ettim
sude çok yakında youtube'a döner, onun yolunu yapıyor
sude ve bir grup influencer sponsorlu olarak maldivler'e tatile gidiyolar. ordan da bol bol bikinili foti atıyorlar. yağmur da "meme ve popo görmekten midem bulandı" diye twit atıyor. sude de uzun uzun cevap veriyor ve yağmur'un kanalına gelip onunla yüzleşmek istediğini söylüyor. sonra ala tokel ve ceren ceylan da yağmur'un ne kadar kötü biri olduğuyla ilgili, sude'ye destek storyleri atıyorlar. birkaç tane kim olduğunu bilmediğim mikro influencer da benzer şekilde sude'ye destek verip yağmur'un yalancı olduğunu söylüyorlar. (link: https://onedio.com/haber/size-gecti-mi-sude-alkis-ve-ala-tokel-ile-yagmur-cevik-arasindaki-kavgayi-tum-detaylariyla-anlatiyoruz-1007237 burada )fotoğraflar var.
yağmur kendini savunuyor ve o günden sonra dedikodu paylaşmayı bırakıyor.
sude dün kanala gelmiş. beraber uzun bir video çekmişler ve videonun editsiz yayınlanacağı konusunda anlaşmışlar. dün de beraber story attılar, videonun bugün yayınlanacağını duyurdular ama video yayınlanmadı.
yağmur da açıklama yapmış: video editsiz ve ham yüklenecek diye konuştuk ancak sude'nin onayı olmadan yayınlamayacağım bildirildi. o yüzden yüklemiyorum. sude alkış onaylar onaylamaz yükleyeceğim" demiş.
sude de bu açıklamayı sude videoyu yüklememi kabul etmediği için atmıyorum dedi olarak algılayıp. sinir harbi geçirerek storyler attı. yağmur videoyu izlemesi için sude'ye göndermemiş.
konu bu yani benim drama kriterimi karşılamadı ama onlar bu olaylardan çok etkilenmiş görünüyor.