yaşlı erkeklere ilgi duyuyorum?

sevgisiz bir ailede büyüdüğüm ve hala bu ailede yaşadığım için mi bilemiyorum yaşlı erkekler e ilgi duyuyorum sevgi açlığı çekiyorum birinin beni koruyup kollamasina muhtacım sanki . akranim biriyle evlensem içimde kalacak sanırım olgun biriyle evlenmemek. bu his geçer mi benim gibi olan var mı varsa naptınız. bu durum çevremde hoş görülmüyor ki görülse bile evli çocuklu oluyorlar

1. Ben gerçekten çok sevgi dolu bir ailede büyüdüm, hala da ailemle çok sıcağız ama bende yaşlı erkeklerden hoşlanıyorum. Hiç travmam var mı diye düşündüm diğer süslüleri okurken ama çok iyi şartlar altında yetiştim. Bence bu bir çeşit zevk de olabilir. Tüm erkek arkadaşlarım benden yaşça çok çok büyük oldular ve gerçekten de gençlerde bi olmamışlık, eğretilik var. Saygısızlar, kurmaktan incitmekten hiç çekinmiyorlar. Ama olgun erkekler gerçekten hiç öyle değil. Şu anki sevgilimle 9 yıldır beraberiz mesela ve çok mutluyum.

17 ekim 2022 01:32

2. Kişi kendinden bilir işi açıkçası a5, demek ki senin söylemeye çekindiğin şeyler var ki herkesi kendin gibi zannediyorsun :) ama emin ol benim yok, kendim altın takı tasarlıyorum, ailemin de 3 tane uzun yol tesisi var, yani hayatımın hiç bir döneminde bir erkeği parası için hayatıma almayı düşünecek kadar sıkıntılı bir hayatım olmadı. Ben karşımda beyefendi istiyorum, parası olan ama görgüsü olmayan, nerede nasıl davranması gerektiğini bilmeyen, bana değer vermeyen birini değil. Genç tipitiplerde de bu özellikler yok. Ama bakın burada daha dikkat çekici olan şey şu ana dek sadece sizin aklınıza bu gelmesi. kişinin fikri neyse zikri de o oluyor. acaba paradan yana bir açlığınız olduğundan olabilir mi? Genelde hep sizin gibi bu tip konularda yüksekten konuşanlar derinlerde en çok bunu arzuluyor oluyor süslücüm :) eğer arayışınız varsa burada bize paragöz diye saldıracağınıza buluverin bi sugar daddy olsun bitsin. :)

17 ekim 2022 04:23

3. Ya çoğunuz cidden travmaliksiniz ve kendinizce bunu mesrulastirmaya calisiyosunuz.

İstediginiz karakter ozelligi her yaslarda bulunur.. gençlerin hepsi "tipitip" değil ki, nasil ki siz bu karakterlerden hoslanan bi gencseniz sizin gibi insanlar da var. Ama siz kendi yasitlariniza bakmiyosunuz bile resmen hastalikli bi sekilde. Kaldi ki yasi buyuk erkekler otomatikmen gorgulu, Kibar olmuyor ki. Sanirsin bizim babalarimiz cok harika.

Birisi de dede yasinda adamdan cocuk yaparim demis? Bu nasil bi bencillik ya? Travmalairnizi cozmeden, o çocuğa iyi bir baba bulmadan üremeyin nolur.

17 ekim 2022 06:50

4. Bu genç erkek düşmanlığı nedir ya, gayet de efendi ve beyefendi 20'lerinde erkekler var. Biraz kendi çevrenizi sorgulayın bence siz. Bana asıl iğrenç gelen erkekler kızı yaşındakilerle birlikte olanlar. Şefkatli ve beyefendi olsa ne yazar adam çocuğu olabilecek bir kadınla ilişki yaşıyor bu taraftan niye bakmıyorsunuz hiç?

17 ekim 2022 09:10

5. Kokusu mu.

17 ekim 2022 09:23

6. yani yaşça büyük bir erkeğe ilgi duyulabilir ama başka özellikleri yüzünden değil sırf "sizden büyük" diye ilgi duyuyorsanız bu sıkıntılı. kafanızda yaşlı erkekleri nasıl kodladınız bilmiyorum. işim gereği çokkkkkk  fazla 50+ şirket sahibi, patron, üst düzey yönetici vb kişilerle muhatap oluyorum. istanbulda iş hayatında başarılı  ve zengin yaşlı erkeklerin çoğu sikilmekten yorulmuş ve artık karşısında çıkan herkesi sikmeye hazır bir mindsette oluyor. çok uyanıklar ve çok sinsiler. çoğunlukla da hiç iyi kalpli değiller :d

ben 28 yaşındayım ben de genelde yaşıtlarımı pek beğenmem ama benim için 4-6 yaş farkı yeterli. daha fazlasını sağlıklı bulmuyorum. karşımızdaki insanın tecrübeleri bizimkine göre ne kadar artarsa o oranda denk ve eşit bir ilişkide olma olasılığımız düşüyor. hayata dair görüşlerimiz, umutlarımız ve beklentilerimiz bizden yaşça büyük adamlar tarafından değersizleştiriliyor, küçümseniyor.  şu an çalıştığım işyerinde patron 60'larına yakın. eşi 36 yaşında. 7-8 sene önce adam kadının işvereniyken evleniyorlar kocası oluyor. kadın her gün adam tarafından rezil ediliyor herkesin içinde. bizzat şahit oluyorum. "sen ne anlarsın" "sen mi daha iyi bileceksin ben mi" "ben 40 yıldır bu işi yapıyorum" tarzında söylemlerle.

kendine saygısı olan, kendi düşüncelerine önem veren kimse babası yaşında bir adamla, denk olmayan bir ilişki içinde olmayı hayal etmez ya. ben böyle bir "fantezisi" olan kadınların çoğunun düşük zekalı, hayatından kariyer ve başarı yönde pek bir beklentisi olmayan, kafayı kapatıp birinin talimatları doğrultusunda rahat yaşamaktan başka derdi olmayan kadınlar olduğunu düşünüyorum.

17 ekim 2022 10:06

7. Çocuklarınızı sevin yaa. Aman biz büyüdük işte psikolog neymiş, ben büyüttüm bu çocukları hiç sorunları yok diyen aileler görün işte sorunları. Yaşı büyük ya da küçük birine de aşık olunabilir ama sadece büyük erkeklere ilgi duyuyorum demek sağlıklı değil. Baba problemleri yaşayan kadınlar baba sevgisini dede yaşında adamlarda arıyor.

17 ekim 2022 10:41

8. Bu arada 50-60 yaşındaki adam 20-30 yaşındaki genç kadınlara ilgi duyuyorsa onlara sundukları şey şefkat değil. Genç kızı kaptım diye geziniyorlar

17 ekim 2022 10:44

9. siz olgun erkek değil size yaşıtlarınızın sunabileceğinden fazla olanaklar sunabileceğini düşündüğünüz erkeklere yönleniyorsunuz çünkü şefkatten ziyade ailenizde destek, olanak görmediniz muhtemelen. gold diggerlığın biraz daha masumu. ama size bir şey diyeyim, o erkekler de sadece sizinle kalmıyor arkadaşlar, çabuk sıkılıyorlar ve sürekli sirkülasyon istiyorlar, tikkatli olun üzülürsünüz.

17 ekim 2022 12:20

10. A1 teşekkür ederim yalnız değilim 🌸