yabancı erkek arkadaşımı muhafazakar aileme nasıl kabul ettirebilirim?
böyle bir konuda çözümsüz kalacağım aklımın ucundan geçmezdi ama, hayat. kısacası fransız erkek arkadaşımla bir yılı aşkındır birlikteyiz ve çok güzel, sağlıklı bir ilişkimiz var. o, beni ailesine anlattığında ilişkimizin daha ilk ayıydı. sonrasında da ailesiyle tanıştım zaten, çok tatlı insanlar ve hiçbiri bana karşı farklı davranmadı + ilişkimizi çok desteklediler. ancak aynısını kendi ailem için söyleyemeceğim maalesef. aramızdan ilişkimi bilem tek kişi ablam o da ailede örümcek kafalı olmayan tek insan zaten, bunun dışında annem fransız bir "arkadaşım" olduğunu biliyor ama hafiften bir yabancı damat şakası yapsam bile kadın sinirinden kuduruyor resmen. bir daha öyle şeyler dersen seni silerim, gavurdan damat mı olurmuş, bir daha konuşma o çocukla, babana anlatırım görürsün... aklınıza gelebilecek tüm iğrenç, ırkçı, ayrımcı cümleleri sarf ediyor ki normalde tatlı bir kadındır, resmen sadece bu konu açılınca canavara dönüşüyor. bu benim kalbimi artık çok kırmaya başladı. bir yandan erkek arkadaşımın ve ailesinin tatlılığına karşı çok mahçup hissediyorum bir yandan da kendi hayatıma saygı duyulmamasına çok sinirleniyorum. aileme karşı bugüne dek hep iyi bir evlat oldum üstelik ya onları bir kez üzmüşlüğüm yoktur. yani daha ne yapayım bilemiyorum artık. kimse doğru dürüst çözüm önerisi de veremiyor hayatımda, zaman geçtikçe geçiyor ve ben ilişkimi yasak aşk gibi saklamaktan çok yıprandım artık. erkek arkadaşım da bana söylemese bile bütün bu ırkçılığa maruz kalmaktan yorulmaya başladı gibi hissediyorum. sizce ne yapabilirim? teşekkür ederim buraya kadar okuyanlar için.