yabancı erkek arkadaşımı muhafazakar aileme nasıl kabul ettirebilirim?

böyle bir konuda çözümsüz kalacağım aklımın ucundan geçmezdi ama, hayat. kısacası fransız erkek arkadaşımla bir yılı aşkındır birlikteyiz ve çok güzel, sağlıklı bir ilişkimiz var. o, beni ailesine anlattığında ilişkimizin daha ilk ayıydı. sonrasında da ailesiyle tanıştım zaten, çok tatlı insanlar ve hiçbiri bana karşı farklı davranmadı + ilişkimizi çok desteklediler. ancak aynısını kendi ailem için söyleyemeceğim maalesef. aramızdan ilişkimi bilem tek kişi ablam o da ailede örümcek kafalı olmayan tek insan zaten, bunun dışında annem fransız bir "arkadaşım" olduğunu biliyor ama hafiften bir yabancı damat şakası yapsam bile kadın sinirinden kuduruyor resmen. bir daha öyle şeyler dersen seni silerim, gavurdan damat mı olurmuş, bir daha konuşma o çocukla, babana anlatırım görürsün... aklınıza gelebilecek tüm iğrenç, ırkçı, ayrımcı cümleleri sarf ediyor ki normalde tatlı bir kadındır, resmen sadece bu konu açılınca canavara dönüşüyor. bu benim kalbimi artık çok kırmaya başladı. bir yandan erkek arkadaşımın ve ailesinin tatlılığına karşı çok mahçup hissediyorum bir yandan da kendi hayatıma saygı duyulmamasına çok sinirleniyorum. aileme karşı bugüne dek hep iyi bir evlat oldum üstelik ya onları bir kez üzmüşlüğüm yoktur. yani daha ne yapayım bilemiyorum artık. kimse doğru dürüst çözüm önerisi de veremiyor hayatımda, zaman geçtikçe geçiyor ve ben ilişkimi yasak aşk gibi saklamaktan çok yıprandım artık. erkek arkadaşım da bana söylemese bile bütün bu ırkçılığa maruz kalmaktan yorulmaya başladı gibi hissediyorum. sizce ne yapabilirim? teşekkür ederim buraya kadar okuyanlar için.

1. 2 ihtimal var aileniz iyi insanlarsa biraz üzülüp kırılıp kabul ettireceksiniz dayatma şeklinde bir noktada kabullenirler ama o zamana kadar çok zor olur

Aileniz bu zorluklara degmezse ilişkiniz evlilik boyutuna gelince söyleyin ve karşı çıkarlarsa tepkinizi koyun ve gerekirse hayatınızdan çıkarın

3 ocak 2024 20:20

2. Nerede tanıştınız

3 ocak 2024 20:25

3. başı kapalı olup koreli koca bulanlar var bir sürü. sende çocuk müslüman oldu diyerek kabul ettireceksin. allah için sevap işleriz müslüman yapmak birisini çok sevap vs ailenin suyuna git işte.

3 ocak 2024 22:57

4. A4 ev arkadaşım fransız bir erko. Ben nefret ettim evde terör estirmesem evin her yeri kurtlanır bak o derece. Aralarında temizi vardır ama genel kanı pis olmalarıydı kendim de deneyimledim. Boğasım geliyor şerefsizi.

4 ocak 2024 01:53

5. a4 fransızların karakteri, aile yapıları vs. bölgeden bölgeye inanılmaz değişiyor öncelikle. benim erkek arkadaşımda bu sayacağım özellikler yok zaten olsaydı erkek arkadaşım olmazdı ama genellersem kibirli ve ırkçılar bence. yalnız ben a5'in temizlik meselesine katılmıyorum bence türk erkeklerinden kat be kat daha temizler, belki bu kuzeylilere özgüdür bilmiyorum çünkü ben orayı deneyimledim sadece. bunun dışında iyi özelliklerini sayacak olursam gerçekten denildiği kadar romantik hatta fazlası olduklarını düşünüyorum, bir de türk erkeklerinin aksine takılmak yerine ilişkileri olmasını yeğlediklerini çoook kez gördüm. orada takılmayı tercih eden ve ilişkiden kaçınan fransız kızları oluyor genelde. (hatta fransız bir erkek flörtün 1. ayı dolmadan e o zaman biz neyiz şimdi varili konuşursa şaşırma derim) bir de alayı türkleri arap sanıyor daha bir tane istisna görmedim maalesef:(

4 ocak 2024 07:59

6. cevaplarınız için çok teşekkürler ancak ben de erkek arkadaşım da ateistiz ve prensip meselelerimiz hepsinden baskın geliyor maalesef. a1'in söylediği gibi 2 yol var, bakalım ne olacak deneyip göreceğiz artık.

4 ocak 2024 08:05

7. Ay evet ss ev arkadasim olacak yavsak şey dedi bana da "ben Türkleri daha koyu tenli sanıyordum" dedi voleybol milli takımını görünce. Kendisi benden daha koyu tenli götüne koyduğum. allahın morokkolusu geldi ilk gün bana onu dedi nevrim döndü. Fransanın köylüsü kendisi temizlik namına bir halt bildiği yok.

4 ocak 2024 13:02