yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    4 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    yakın arkadaşımın sevgilisi (aynı zamanda benimde arkadaşım) ile aramızda geçen problem ve üzüldüğüm konu, sizce kim hatalı?

    merhaba süslüler, yakın arkadaşım ben ve sevgilisi aynı bölümdeyiz bir buçuk yıldır üçümüz beraber takılırdık güzel bir arkadaş grubumuz vardı. geçtiğimiz haftalarda okulda kulüpler fuarı oldu bizde yakın arkadaşımla beraber bir kulübün yönetim kurulunda yer alıyoruz, stantta üye alırken çektiğimiz fotoğrafları kulübün instagram sayfasından paylaştık. arkadaşımın sevgilisi arkadaşım fotoğrafta çok güzel çıktığı için (fotoğrafta hiçbir absurtluk yok) fotoğrafı kaldırmasını istedi arkadaşım bunu bana iletince bende kaldırmasını istemediğimi o güne dair tek fotoğrafların onlar olduğunu ve çok fazla beğeni aldığını söyledim, arkadaşım da bunu sevgilisine söyledi. ben bunu yaptığım için arkadaşımın sevgilisi onların arasını bozmaya çalıştığımı kendi arkadaşımı arada bıraktığımı söyleyerek bana bir hafta boyunca tripliymis (bir haftadır çok çalışıyorum farketmedim bile tripli olduğunu) bir haftanın sonunda konu benden açılınca sevgili kişisi arkadaşıma benim hakkımda oldukça ağır sözler söylemiş onu öldürücem seni o dolduruyor vs gibi, allah aşkına ben ne yaptım? ben niye iki tane sevdiğim insanın arasını bozayım ilişkilerine karışayim, bu arkadaş niye sırf bir fotoğraf meselesi yüzünden beni öldürmek istediğini söyledi? şu an hala kendisinin haklı olduğunu söylüyor başkalarına ve başkaları da beni tamamen haksız buluyor, sadece arkadaşım ve ben olayda haksız tarafın sevgilisi olduğunu düşünüyoruz. haklı haksız olayını geçtim kırıldığım şey beni bir buçuk senedir tanımasına o kadar şey paylaşmamıza rağmen benim hakkımda arkadaşımı doldurduğum gibi şeyler düşünmüş olması. biraz öfke kontrol sorunu yaşayan biri ancak ben hakkımda onca şey düşünecek hiçbir şey yapmadım kulüp fotoğrafı kişisel hesabım bile değil. çok üzülüyorum bu duruma başkaları tarafından sevgililerin arasını bozan biri olarak görülmeme, end of the question.

    1. güzel çıktı diye sildirmek nedir ya. hadi bir şey oldu kızın bir yeri falan gözüktü herkese açık bir üniversite hesabı ben sevgilime kalmadan kendim rahatsız olup rica ederimde güzel çıktı diye sildirmek nasıl bir özgüvensizliktir yani. haklısın bence arkadaşının yerinde olsam sevgilimle bunun için çok ciddi şekilde tartışır yaptığının saçma olduğunu anlayana kadar yüzüne bakmazdım.

    24 kasım 2017 01:42

    2. Evet anonim 1 aynen dediğiniz gibi güzel çıktı diye fotoğrafı sildirmek ayrı bir saçmalık zaten saçma olduğuna o kadar emindim ki bu husustan dolayı bir hafta boyunca bana tripli olacağını hiç tahmin edemedim, sevgilisine karşı kısıtlayıcı ve baskıcı biri, istediği olmadığı için bütün nefretini bana kustu diye düşünüyorum ve garip olan arkadaşım gelip bana onun benden nefret ettiğini söyledigi icin arkadaşımı da haksız buluyor çünkü eğer söylemeseymis biz onunla zaten barışırmisiz ama arkadaşımda ona sen onun hakkında bunca şey söylemene rağmen saf saf seninle arkadaşlığını surdursun mu diye söylemiş, of bilmiyorum çok canım sıkılıyor bu konuya

    24 kasım 2017 01:55

    3. allah arkadaşınızı o çocuktan tez vakitte kurtarır inşallah, söyleyeceğim şey bu.

    bir diğeri de, böyle bir dangalağa aşık olabilen arkadaşınızı hayatınızdan çıkarın ve umrunuzda bile olmasın. gerzek gerzek dramaların devamı gelir. böyle insandan hayır gelmez. bir de içinize oturmuş gelip soru sormuşsunuz. sormanızı bile gerektirmeyecek bir barizlik var ortada. çocuk gerizekalı ve onursuz. arkadaşınız zavallı ve yazık. siz haklısınız ve görüşmeyen taraf siz olmalısınız. fotoğrafı silin ve bir daha görüşmeyin. hem kanıtlamış olursunuz aralarını bozmaya çalışmadığınızı. hem de o fotoğrafı silişiniz arkadaşlığınızı bitirişiniz anlamına gelir.

    24 kasım 2017 03:00


    4. Sevgili anonimler arkadaşımı da anlıyorum çünkü çocuk onu gercekten cok bezdirdi karşı çıktığı her durumda canından bezdiriyor, sırf onunla uğrasmamak icin fotoğrafı kaldırmak istedi yoksa kendini ezdiren bir yapısı yok, her birinize cevaplarınız icin cok teşekkür ederim

    24 kasım 2017 14:55