yakın arkadaşınızın arkanızdan konuşması ?

belki 15 senelik arkadaşız…bugün bir şekilde whatsapp yazışmalarını görmek durumunda kaldım.arkamdan başka insanlara alıngan, mızmız, götü kalkar , kendini beğenmis vb laflar söylemiş.bu zamana dek hiç hissetmedim lafımı ettiğini veya edebileceğini ya çok garip hissediyorum.yanlışlıkla gördüm, sohbet ekranı açıkken başka bir şey göstermek için telefonu elime verdi, görmüş bulundum.siz olsanız naparsınız?

1. Yani bişe yapamadım acıkcası kalakaldım süslü ya

18 mayıs 2023 01:49

2. Bu tarz insanları hayatınızdan çıkarabilirsiniz. Hiçbir sevgi ya da arkadaşlık değeri kalmamış oluyor. Başta zor geliyor ama inanın kendizi korumuş olursunuz.

18 mayıs 2023 02:06

3. telefonu başka şey bakman için eline verdiği 1 anlık sürede bu kadar yazışmayı kazara nasıl okudun kanka açıkça kızın whatsapp yazışmalarını kurcalamısın işte :d neyse sohbet kısmında arama bölümüne kendi adını yazıp aratacak kadar uğraştığına göre aranızda güvensizlik varmış belli ki. ayrıl.

18 mayıs 2023 02:31

4. hemen kara büyü voodoo bebeği zart zurt araştırırm.

18 mayıs 2023 03:05

5. Direkt yuzune vururum bu muhabbeti tartisirim. Eger cozemiyorsam yollarimi ayiririm. Acikcasi bu kadarini bile 15 yil dediginiz icin soyluyorum yoksa muhabbetimi bitiririm ben. Sizi icten ice gercekten sevmiyor bu insan kullandigi kelimeler size sitem eder gibi degil cunku , kucultucu, asagilayici ve gercek dusunceleri maalesef uzgunum.

18 mayıs 2023 03:34

6. Suslu kac yasindasin bilmiyorum ama bu kabul edilebilir bir sey degil. Ayni seyi yasadim daha once hem en yakin arkadasim hem de ev arkadasimdi. Yuzume gulup her seferinde baska arkadaslarina arkamdan konusmus, ayni senin arkadasin gibi alingan,kendini begenmis tarzinda laflar etmisti. Allah buyuk ya gosteriyor gercekten. Arkamdan surekli konustugu arkadasiyla tanistik evimize bir sure gelip gittikten sonra kiz bir gun soyledi bana, arkandan boyle seyler diyor diye. Yemin ediyorum ki inanmadim acti mesajlari, ses kayitlari dinletti bana. O gun dostluga olan inancimi kaybetmistim. Cunku gercekten hic hissetmedim ya bir kere bile aklimin ucuna gelmezdi boyle bir sey, can dostum derdim.

Neyse konumuz ben degilim icimi dokmus bulundum. Senin hakkinda bu soylemlerini yapici elestiri olarak yuzune soylemisse belki daha affedilebilir olurdu, ama bu haliyle gercekten hic masum bir davranis degil. Dost dedigin baska insanlara karsi senin ayibini orter. Senin olmadigin ortamlarda hakkini savunur, bu boyledir. Senin olmadigin bir yerde biri senin icin kendini begenmis dediginde ( oyle olsan dahi) seni savunmasi ve baskalarini senin hakkinda kotu konusturmamasi gerekirken kendisi senin hakkinda kotu konusmus. Bu kisi ya seni kiskaniyor, ya da hic sevmiyor. Emin ol buna ve hayatindan cikar. Hicbir konuda asla tavsiye alma. Bu tarz kizlar genelde kotu olan kiyafete iyi der, yavastan yavastan iyiligini istiyorum diyerek sevgilinle arani bozar. Ruhun bile duymaz, anlamazsin. Garip bir haz aliyorlar bundan. Sen belki sadece mesajlarin bu kadarini gordun ama emin ol ki dahasi vardir, sirlarini da sagda solda anlatiyordur, hem de carpita carpita seni kotu gosterecek sekilde anlatiyordur. Zararin neresinden donersen don, kardir. Saygili bir sekilde konusarak ( ki bence saygiyi hak etmiyor ama sen kendine olan saygindan boyle yap) konusup arkadasligini bitir. Bir daha da bu tarz insanlari cevrene yaklastirma. Bunun 15-20 yillik arkadasligi yok, karaktersiz birisi

18 mayıs 2023 04:46

7. kankitolar size kötü bir haberim var, belki soru sahibinin arkadaşı kadar ağır laflar edilmiyordur ama yakın/uzak bütün arkadaşlarınız arkanızdan konuşuyor. beraber dedikodu yaptığınız arkadaşınız sizin olmadığınız ortamlarda da sizin dedikodunuzu yapıyor. benim arkadaşlarım da öyle, ben bunun farkında olarak mesafeli davranıyorum her zaman.

18 mayıs 2023 10:21

8. yani eski yakın arkadaşınız*

18 mayıs 2023 10:36

9. kankito, arkandan konuştuğunu yüzüne söylemeyen insanı yanında arkadaşım diye tutma zaten gün gelir nasıl olsa herkes böyle dediğin onca arkadaşının arasından zararlı sen çıkarsın. ikili ilişkilerin her formunda yanlışa yanlış doğruya doğru demeyi, düşüncelerinizi sakınmadan dile getirmeyi bilin.

18 mayıs 2023 10:48

10. bir kişi arkadaşıyla bir olay yaşamışsa olayı anlatır ama kimse diğer arkadaşının dedikodusunu yapmıyor. ben de yapmıyorum. herkes böyle değil yani, umuyorum değildir.

18 mayıs 2023 16:41