yakın arkadaşın duyabileceğiniz şekilde sevgilisiyle sevişmesi?

süslüler soruyu her ihtimale karşı yoruma yazacağım.

1. sorun sizde degil tabii ki. bence hic normal bi durum degil

22 aralık 2018 21:18

2. Normal değil

22 aralık 2018 21:20

3. Bence çok aşırı ses çıkartmıyorlarsa sorun yok. Sonuçta sevişmek için en uygun yer.

22 aralık 2018 21:22

4. daha beteri var bunu kardeşim yapıyordu benim ya ikimiz aynı evde yaşıyorduk çok kötüydü uyarınca da bana yobaz diyodu ::DD:Dd

22 aralık 2018 21:25

5. gayet sesli oluyor maalesef, ben arkadaşımın bu tarz seslerini duymak ya da ondaki sesleri duymak pek istemiyorum açıkçası ama sorun bende mi diye düşündüm bir an.

öğrenci evi değil bu arada süslüm.

tabii ki sevişmek için en uygun yer ona bir lafım yok zaten fakat sürekli birlikte kalmıyoruz, ben yokken de olan bir durum her şekilde her zaman ilişkilerine saygılıyım, yanındayım zaten. ama enazından benim de olduğum günler olmalı mı böyle bir şey bilemedim bir gün de olmayıversin :/

kardeş olayı gerçekten daha ayrı bir şey bilemedim cidden :d

çok teşekkürler hepinize

22 aralık 2018 21:30

6. Ben 5. Anonim. Hiç ev arkadaşım olmadığı için bilemiyorum tabii. Rahatsızsanız kibar bir dille uyarın olmazsa.

22 aralık 2018 21:33

7. Son anonim ne kadar yüzsüzsünüz ya. Bir de dalga geçer gibi gülücükler filan.

22 aralık 2018 21:46

8. Bicirimiyırım sıssız ılmıyı :p

22 aralık 2018 21:49

9. ayip gercekten......

22 aralık 2018 21:51

10. 9. anonim belki de rahatsız oluyorlardır dile getirmiyorlardır? belki de erkek oldukları için farklı bakış açıları vardır ve gerçekten rahatsız olmuyorlardır ama ben oluyorum maalesef ki sizin ciddiye almayın demenizle ciddiye alamayacağım bir şey değil bu.

22 aralık 2018 22:00