yakın arkadasın nisanına bisey takılır mı?

susluler, dugun-nisan vb adetlerin arka yuzune dair pek bilgim yok. universiteden en yakin arkadasimin nisani var. babasi da bulundugu ilde baya populer bi siyasetci oldugu icin buyuk bir nisan partisi duzenleyecekler :d benim orda bisey takmam gerekir mi? gerekirse ne takilir bilgisi olan paylasirsa cok sevinirim. dugun de zaten takilir da nisani bilemedim. altin disinda bisiler de olur mu mesela...

1. eğer takı töreni tarzı bir durum varsa takılır. ama zaten düğünde altın takacağınız için yeterince maddi yükü var, belki daha düşük ayarlı altın ince bir bileklik vb. takabilirsiniz

16 nisan 2021 16:25

2. düğüne gidilecekse nişanda takılmıyor genelde. düğüne davet edilmeyeceğini biliyorsan ya da düğüne gidemeyeceksen nişanda takıyorsun

16 nisan 2021 16:43

3. anon5 ''bilinçli ve mantıklı bir hareket.'' bu cumleyi aciklar misin? bu cikarimi nasil yapabildin acaba cidden merak ediyorum?

dugune de gidecegim. yalnizca nisanda yakin arkadas bisey takar mi? takarsa ne takar bunu ogrenmek istedim.

yanit veren herkese tesekkur ederim

16 nisan 2021 16:48

4. baba siyasetci ve dolayisiyla cevresinden de davete gelenler olacaktir. ben de bu durumda bisey takmali miyim bunu merak ettim bunu belirtme amacım buydu.

16 nisan 2021 16:49

5. anonim8 ''nisan partisi'' tamlamasini nasıl ciddiye alabilirsin ya, siyasetciler ya hani, parti orda ironi? hey allahim. kaldi ki size ne? tarihini biliyor musunuz da korona vakti nisan partisi mi olur blabla diyebiliyosunuz ya? her soruya rezil psikolojinizi akitmaktan bi vazgecin. surdaki sorularin yuzde doksan dokuzuna negatifinizi kusuyosunuz kesin artik sunu be.

nisan tarihi bile belli degil. altin takilmasi gerekiyorsa, ona gore onceden butcemi ayirmak gerekiyorsa altinimi alip kenara koymak istiyorum bu yuzden sordum. ulkenin ekonomisi belli, altin fiyatlari firlar falan diye onden almak mantikli olur diye dusundum. ikna oldunuz umarim.

16 nisan 2021 17:43

6. Benim nişanımda arkadaşım altın küpe almıştı. Takı olarak değil beni düşünen bi harekette bulunması çok mutlu etmişti. Aynısını başka yakın arkadaşıma yaptım, sevinçten delirdi.

16 nisan 2021 18:12

7. anon8 guven probleminle ilgilenmiyorum:d