yakın bir kız arkadaşım ne beğensem kendine alıyor ne tepki vermeliyim ?

örnek vermem gerekirse geçenlerde kız kıza konuşup beğendiğimiz şeyleri birbirimize atıyorduk. o kendi beğendiklerini ben kendi beğendiğim şeyleri attım üzerine sohbet ettik. ertesi gün bana mesaj atmış senin beğendiğin x ürününü aldım diye. ne diyeceğimi bilemedim. buna benzer şeyler daha önce de yaşadım. üstümde normal bi blazer vardı nerden aldın vs dedi bi baktım o da almış. veya evime geldi parfümlerim masamda durur, ben de onun evine gittiğim için onun eşyalarını bilirim. kısa bir süre sonra baktım ki benim sürekli kullandığım parfümü almış bana da sanki uzun zamandır kullanıyormuş gibi bunu çok seviyorum vs diyor. ben normalde de aynı şeyleri giymekten hoşlanmam ama yakın olduğumuz için gözardı ediyordum. bunlardan başka rahatsız edici bir tavrı da yok. sizce rahatsız olmakta haklı mıyım yoksa kafama takmamam gereken bi durum mu ? bunu ona nasıl dile getirmeliyim

1. bir iki olur neyse de bu sürekli hale geldiyse rahatsız edici ben olsam bende uyuz olurdum, nereden aldığınızı sorduğunda hatırlamıyorum çok oldu falan deyip geçiştirebilirsiniz.

16 nisan 2024 18:53

2. Bu kişi benim aksksmsmms

16 nisan 2024 18:55

3. Aynen katılıyorum. Bir keresinde üzerimdeki bir bluzun etiketine bakmıştı ya nerden aldın deyip cevabımı beklemeden. Hayır aynı çevredeyiz az çok ortak tanıdıklarımız da ne amaçla yapıyor anlamıyorum yani. Uyarmak istiyorum bi sonraki hareketinde ama ne desem bilmiyorum gerçekten sinir oldum bi yandan da kendimi mi dolduruyorum diye düşünüyorum

16 nisan 2024 18:56

4. Bu arada merak ediyorum senin bunu yapma amacın düşüncen nedir ? Madem sen de böyle bir insansın bana açıklar mısın ona soramıyorum çünkü

16 nisan 2024 18:58

5. süslü bana çok garip geliyor böyle sorular. biz arkadaşlarımızla hep birbirimizde görüp beğendiğimiz şeyleri alırdık, zevklerimiz benzer çünkü. bir arkadaşımla beraber alışverişe çıktığımız bir gün aynı kazaktan ikimizin aldığı da oldu, benim aldığım bir kıyafetin arkadaşlarımdan birinin zevkine ve tarzına da uyduğunu bildiğim için onu özellikle o kıyafetten alsın diye, kıyafeti aldığım butiğe kendim götürdüğüm de oldu. bunlar olurken hala üniversitedeydik bu arada, pişti olma ihtimalimiz yüksekti yani birbirimize ne giyeceğimizi de sormazdık. şimdi bile kıyafet ya da takı vs aldığımızda gruba linkini atarız beğenen olursa alsın diye. lafı açılınca da konuşmuştuk, beş kişiden hiçbirimiz yanlış bulmuyorduk yani, "hepimizin üstünde farklı durur, herkes farklı kombinliyor zaten" diye konuşurduk. arkadaşınızın zevki normalde farklıysa ve sırf sizi taklit etmek için aldığınız şeyleri aldığını düşünüyorsanız bilemem tabii. benim arkadaş çevremde sizin gibi düşünen de yok, arkadaşınız sadece taklit olsun diye bunları yapıyorsa arkadaşınız gibi biri de yok.

17 nisan 2024 11:33

6. Ne düşündüğünü anlamıyorum aslında. Benim sinirimi bozan şey bazen ben almamışım da o ilk beğenip almış gibi veya özellikle benim beğendiğim şeyleri almış gibi hissettirmesi. Bilmiyorum belki de ben kafama çok takıyorum. Keşke daha çok cevap gelseydi :(

17 nisan 2024 12:47