yalnızlik ve caresizlikten sevgiliden ayrilamamak? yaşayan var mi?

susluler merhaba 1 yılı 3 ay geçmiş bir ilişkim var. iliskimden önce çalışıyordum. issız ve duygusal bosluk dönemimde sevgilimle tanıştım. o zaman da uzun süredir sevgilim yoktu. pat diye atladım maalesef tanımadan. biraz tanımaya başladım. kendisi ilişkinin en başında eski kız arkadaşı ve travmalarindan bahsetmeye başladı. yalnızdım düzelir dedim sabret dedim salak gibi. dayandım sonra eski sevgilisinden bahsetmeye başladı yalnız icim kin dolmuştu. ne söylese artık batmaya başladı. bir de bu yetmezmiş gibi ailelerimiz öğrendi tesadüf sonucu. ailesi de çok iyi insanlar evlenin falan diyorlar ama benim kinim çok buyuk. şimdi neden ayrılmadin diyen olacak işsizim bir de ayrılık olursa kafayı yerim herhalde. aileler de öğrendi bu işin icinden nasıl çıkacağımi bilmiyorum ayrilmanin yollarını arıyorum kendimi çok kötü hissediyorum. aşkım falan diyorum yalandan yere ama içimden de ayrilcam bir gün senden diyorum yüzyuze konuşup ayrılsam mi hemen susluler lütfen yardım edin:(

1. soylemesi kolay biliyorum ama bence ayrilin. cunku baska hissedip tamamen zitti davranmak sizi zamanla cozumu olmayan kisisel sorunlara itecek. bu davranislariniza yansiyacak ve erkek arkadasiniz bunu farkedip sizi suclayacak ve bu kendinize olan guveninizi alip goturen bir surece kadar devam edecek. o yuzden en sagliklisi ayrilmak ve kendinize odaklanmak.

26 kasım 2019 16:23

2. Eski sevgilisinden bahseden karsidaki suç karşıda yani ben mi şımarık oldum şimdi çok ilgincsiniz kimse kimseden durduk yere ayrılmak istemez. Ben de hataliyim ama orası kabul. Zamanında ayrilacaktim.

26 kasım 2019 16:27

3. Yıkıla yıkıla yeniden ayağa kalkmayı öğreneceksiniz soru sahibi. Bazen diri diri mezara girmiş gibi hissedeceksiniz, bazen dünya başınıza yıkılmış tek başına altında kalmışsınız gibi de. Kalbinizin üstüne hançer saplanmış gibi gerçek fiziksel bir ağrı da. Ama tüm bunlardan sonra anka kuşu misali öyle bir yeniden doğacaksınız, öyle bir şahlanacaksınız ki :)

Ben de tüm bunları ''bir arkadaştan'' öğrendim :)

26 kasım 2019 16:30

4. ne kadar erken o kadar iyi. sonu yok gibi duruyor.

26 kasım 2019 16:33

5. Sürekli eski sevgilisinden bahseden sevgiliniz belli ki zaten sizi üzecek. Geç olmadan ayrılın. İnsanlar nişan atıyor, boşanıyor. İlla ki açıklarsınız bie şekilde

26 kasım 2019 17:17

6. Bu ilişki konularında oldukça tecrübeliyim ve rahatlıkla söyleyebilirim ki

Bir kişiye dair hiç umudunuz kalmamışsa ölmüş babanız (örn) mezardan kalksa ayrılma dese ayrılırsınız.

Ama içinizde azıcık bir nebze umut varsa ayrılamazsınız.

Bakın sevgi demiyorum umut.

Gelecekle ilgili sizde o kişiye dair bir umut var ki ayrılmıyorsunuz.

26 kasım 2019 17:57

7. istemediğin biriyle yalnız kalırım korkusuyla ilişki sürdürmek çok problemli bir şey allah akıl fikir versin. ben de işsizim ve yalnızım kafayı falan yemedim. dizi-film izliyorum, kitap okuyorum, dilimi geliştiriyorum, spor yapıyorum, yeni yemek tarifleri deniyorum... asıl sevmediğim birine tahammül etmeye çalışsam delirirdim.

26 kasım 2019 19:13

8. Süslü ben anladım seni. İşsizim sevgilim var. Sevgilim olmasa çıldırırdım diyorum bazen. Arkadaşlarım var hepsi kendi işinde gücünde görüşemiyorum. En büyük destekçim sevgilim.

Yine de dünyanın sonu değil. Olay evliliğe gitmeden bitirmen gerekiyor.

26 kasım 2019 22:18