yamuk/biçimsiz kafa problemi ?

arkadaşlar anam sağ olsun bebekken beni hep dümdüz yatırmış jshdksjd. o yüzden kafamın arkasında güzel bir bombe yok. biraz basık. saçımı topladığımda veya toka falan takmak istediğimde beyinsiz gibi duruyorum. (gizlinot: :') ) sürekli krepe yapmak da sürdürülebilir bişey değil. aynı dertten muzdarip olup herhangi bir aparat toka vs. kullanan var mı? internette bakındım ama pek bişey bulamadım. mesela (link: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:and9gcqgqqulq6csjpoybgkif__nadspa1duxvhivg&usqp=cau şunun gibi) nolur biri yardım etsin...

1. (link: https://www.google.com/search?q=s%C3%BCngerli+krepe+tokas%C4%B1&client=ms-android-huawei-rev1&prmd=sivn&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwifhcny_of6AhVJVfEDHZIgBSQQ_AUoAnoECAIQAg&biw=360&bih=631&dpr=2#imgrc=4rcx1Qqr0ooKQM Link)

9 eylül 2022 18:10

2. kız allah seni o nasıl betimlemedir beyinsiz gibi duruyorumda sinirlerim bozuldu skskdjhjkdh görsel açılmıyor

9 eylül 2022 18:10

3. Düzelttim sjfkshd

9 eylül 2022 18:11

4. Iwjsjwjwjw beyinsiz gibi ay GEBERCEM. Onun sebebi düz yatırılmak mıymış çok şaşırdım, benim de öyle kafam. Katlı kesim yapıyorum. Kendim kesiyorum ve arkada en kısa katı biraz daha yukarıda kesiyorum normalden. Kuaförler inatla çene hizasından veriyor en kısa katı ama kafamın arkası düz? Arkadan basık duruyo öyle olunca. Anlatmama rağmen hiçbiri anlamayınca kendim kesmeye başladım. Düpdüz saçlı olsam napardım bilmiyorum. Yarım ay çıtçıt deneyebilirsiniz.

9 eylül 2022 18:11

5. heh açıldı ikincisi. istediğin şeyi anladım öyle bir video görmüştüm aparatsız saç toplama videosu, aynı böyle arkası kabarık duruyordu hacimli. bulmaya çalışacağım

9 eylül 2022 18:11

6. At kuyruğunu da jawline hizanızı takip edip kafanızın orasına koyun, doğru yer orası. Kafamızın bombesi de orda olmalı zaten, olsaydı orda olurdu yani ajahajskjsjq. O düzlüğü kapatmış olursunuz eğer atkuyruğu kullanıyorsanız deneyin

9 eylül 2022 18:13

7. bir baksana (link: https://youtu.be/p_9jJ9YndZE bu nasıl)

9 eylül 2022 18:15

8. koduğumun salağı a4 beyinsiz olan sensin. düz kafa sendromu denen bir şey var laf sokcam diye rezil olma. bebeklerin kemik yapısı yumuşak, sürekli sırtüstü yatırırsanız düzleşme oluşabilir. yatış pozisyonları çok önemli, sık sık pozisyon değiştirmek gerekiyor.

ıııııyyyyy cahil seni rezil ettin kendini.

9 eylül 2022 18:29

9. (link: https://www.hizmethastanesi.com/saglik-rehberi/bebeginizin-kafasindaki-sekil-bozuklugu-caninizi-sikmasin/ Amme hizmeti )

9 eylül 2022 18:53

10. A3 teşekkür ederim zaten hep oradan toplamaya çalışıyorum bi nebze kurtarıyor ama yine istediğim gibi değil :(

A2 boş kaldıkça bu modelleri deniyim çok sağ ol 🌸

Diğer anonimler siz de çok tatlısınız 😌 Tepsi kafalılar seri üzgün...

9 eylül 2022 18:57