yanık saç neden uzamaz ? sonuçta dipten uzamıyor mu saç?

herkes diyor ki yanık saç uzamaz. tabi kestirmek lazım o bir gerçek ama uzadıkça kestirmek lazım tamamen kurtulabilmek için.  uzama dipten gerçekleşmiyor mu sonuçta? niye yanık saç uzamasın? uzayacak ki kestirip kurtulalım

1. bunun üstüne ağlanır işte. bazı yerlerim dibe yakın kopmuş of of

7 şubat 2021 12:11

2. Kestirebileceğim en kısa boy küt. Kestireceğim yarın küt ama diplere yakın kopan yerler nolacak bilmiyorum. Aşırı aşırı üzgünüm ağlıyorum

7 şubat 2021 12:39

3. kuaför saçımı oryalle açıp sözde bakıra boyayacaktı ama kırmızıya boyadı ve yaktı. siyaha döneceğim. Tek derdim saçımın normale dönmesi bir daha asla boya

7 şubat 2021 13:00

4. Saçını bakır yapmak isteyip kızıl olan süslü bu kaçıncı sorun... bende geçenlerde kuaföre gittim bir facia yaşadım hala daha toparlanmıyor asla ve asla. İyi bir kuaföre gidip arkalar kısa önler uzun bir kesim yaptırabilirsin ama bol şans

7 şubat 2021 13:51

5. A4 süslü kestiricem kesinlikle ama toparlanmıyor derken? yani evet yananlar yandı artık toparlanmıcak ama uzadıkça kestirip kurtulamayacak mıyız

7 şubat 2021 13:57

6. Uzuyor ama göremiyorsun çünkü uçlardan kopuyor. Kestirip bol bakım yapmak gerek. Ashley Joy sarı şişedeki yağ diyorum.

7 şubat 2021 13:57

7. Renk toparlanmıyor demek istedim