yaptırılan ombre sombre hakkında?

merhaba süslüler. saçlarımın kendi rengi koyu kumral rengini hep beğenmişimdir ve bu nedenle şimdiye kadar hiç boyatmadım. ama son iki senedir beyazlarım artmaya başladı aslında tel teldi beyazlarım çok aşırı derecede kötü durmuyordu. ben de çok uzun süredir heves ettiğim saçıma bişeyler yaptırmak istedim hem yaz yaklaştığından hem de beyazlarımı biraz kapatır diye düşündüm. haftasonu tekirdağ ın en ünlü kuaförüne (kendim istanbulda yaşıyorum memleketim tekirdağ diye onlara güvendim) omrbte tarzı birşey yaptırdım. aslında ombre de değil saçı ilk önce dipten paket paket açtılar. sonra diplere cila attılar sanırım. ardından musluk iya full boyadılar yıkar gibi.(ilk defa saç boyatttığım için bilmiyorum ne yaptıklarını) kendi ten rengim sıcak renkli ve saçlarım koyu kumral ya da açık kahve rengi gibi diyim. atılacak renk sıcak bir renk olsun dedim. kuaför de o zaman siz bronz toblar istiyorsunuz dedi evet sarı istemiyorum dedim. ama şu anda saçlarımdan nefret ettim. mahvettim saçlarımı. size sorum şu bu durumu nasıl düzeltirim. renklerin geçişleri iyi aslında ama beklediğimden yoğun ve rengi beğenmedim. bir kuaföre gitsem bunun yoğunluğunu azaltabilir mi rengini biraz daha soğuk yapabilir mi ? 😔 kendim hep doğallıktan yana biriyim ya da hiç daha fazla bozma böyle kalsın mı dersiniz .

1. süslücüm eğer saçlarını tekrar boyatırsan iyice yıpranacak :( ben de aynısını yaşadım 6 ay dişimi sıktım daha geçen hafta yaptırdım ona rağmen saçımın yapısı bozuldu

4 nisan 2022 23:26

2. Saçlarım çok ince telli şimdi bile yıpranmış farkediyorum. Yani yıllarca boyatmayıp bunun başıma geldiğine inanamıyorum. 2 senedir online çalışıyorduk. Bu hafta perşembe ofislere döneceğiz gören şok olacak. Saçlarımın mahvolmasına mı üzereyim dünyanın parasını verdim ona mı üzüleyim yoksa tam işe döneceğimiz hafta bunun olmasına mı 😔

4 nisan 2022 23:36

3. Gözünüz alışmamış da olabilir. Bence bir süre bekleyin, gözünüz alışmazsa örnek bi fotoyla kuaföre gitmek mantıklı.

5 nisan 2022 00:05

4. Süslü en azından 2 3 ay sabret derdim çok yıpranmasın diye ama yok görmesin millet bu ne hal diyorsan koyulaştırıp soğuklastırsın paket atılan yerleri diye elinde bir modelle git bak şu tonlar istiyorum diye tutup boyamazlar ama cila atarlar daha doğal duracak şekilde en azından. Bir de sıcak soğuk istiyorum şu şu şekil diye degil de resim üzerinden göster tonu çünkü onların kafasında cok farklı bir sey canlanabiliyor sadece sözel girersen. Bir de aklında olsun soğuk boyadıklarında bile o kül birkaç yıkamaya akıyor zaten sıcaklaşıyor elinin altında bir mor şampuanın olsun. İlk elin günahı olmaz sıkma canını hem gözün alışmamıştır daha ondan da olabilirr

5 nisan 2022 09:11

5. Fönlü ve makyajlı olmaya özen göster bi süre süslü. Alışıcaksındır. Bir de yıkanınca oturuyor renk gerçekten. 3-4 yıkamaya gözüne güzel gelicektir

5 nisan 2022 09:32

6. 1 ay sonra tekrar kuaföre gidiyim daha düzgün bir renge dönüştürmesi için öyle düşündüm. Veya yoğunluğunu azaltması için. Anonim 6 bunun için boyanacak yerleri tekrar açmasına gerek var mı biliyor musun?

5 nisan 2022 18:21

7. A6 cım fotoraftan çok belli olmuyor. A7 evet bi süre makyajla fönle falan idare edeceğim ben de öyle düşündüm. Düzleştirince basitliği biraz azaldı sanki. Yarın işe gidicem bakalım tepkiler ne olacak

5 nisan 2022 18:24

8. Yok yok yeniden açma olmaz üstüne koyu cila falan atar en az yıpranmayla o sekilde kurtulmus olursun bir süreliğine bu arada ev bakimları falan bir sonraki boya için yaparsın hazırlarsın saçlarıı

5 nisan 2022 21:47

9. Cila biraz aksın sonra tekrar yaparlar süslü. Ama genelde ilk bakışta beğenilmiyor sonra göz alışınca güzel geliyor. Eğer çevrenizde dürüst olcağını bildiğiniz birileri varsa onlara da sorun

5 nisan 2022 22:40