yardım edin süslüler, aşık olduğun kişiden soğumak, kötü davranmak geçici bir süreç olabilir mi? aşk yeniden olur mu, olsun lütfen ?

2 senelik mükemmel bir ilişkim vardı. kesinlikle toksik olmayan, kavga gürültülü olmayan, kafelerde oturmalı gibi olmayan gerçekren güzel, farklı iletşimli bir ilişkiydi. hziran sonunda büyük olmayan bir sebeple 2 aylık bir kavga kaos ortamı başladı. ben o kadar saçma sapan davrandım ki, çok kötü büyük laflar ettim anında ayrıldım dedim, buna rağmen 2 ay kavga kıyamet oldu ve çocuğa assssla rahat vermedim resmen kriz halindeydim. kimseye davranmayacağım gibi davrandım. resmen kendimde değildim, başka biriydim. corona ortamı ve o süreçte evde daimi olan gerginliğin delirmemde etkisi olduğunu düşünüyorum. ancak sevgilime sürekli sürekli sürekli yazarak aşşşırııı darlayıp bunalttım onu, o pişmanım sorusundakine benzer maalesef. sonradan anlattığım arkadaşlarım keşke başında söyleseydin seni tutardık, resmen sen değilmişsin diyorlar çünkü tanıyanların hatta tanımadan önce de insanların genel olarak sevdiği, iyi niyetli iyi tatlı insan olarak bildiği biriyim ama o süreçte çok büyük laflar kötü şeyler söyledim şahsına karşı. o süreçten çok pişmanım ancak sonrasında da panikten bir saniye durmadım hep bunalttım onu, bağımlı takıntılı gibi gösterdim kendimi cidden. beni her yerden engelledi ki ben olsam ben de engellerdim gerçekten ne olursa olsun o kriz zamanlarındaki kişi ben değilim ya. bu süreçte yalnızca bir kere yüz yüze görüşebildik onda da eskisi giviydik, yalnızca ben daha sonra konuşmak isteyip  sevişme başlattım daha sonra oturduk müzik dinledik yatıp masterchef izledik ama o gün bana defalarca seni seviyorum dedi, söylerken eskisi gibi gelmedi ben de heee filan diyip gülüyordum o da defalarca tekrar edip bunun için yalan söylemesine gerek olmayacağını söyledi. o gün defalarca sevgili olup olmadığımızı, yeniden başlayabilir miyiz diye sordu genel olarak eski hayatımız gibi saatlee geçirdik. daha sonra birkaç güne kalmadan bozuldu çünkü ben onun eskisi gibi yazmasını filan bekledim sanırım hiç zaman vermeden. bu yüz yüze görüşme olayı tam bir ay önce oldu. sonuç olarak bana karşı sonsuz sevgisi olan kişi benden o kadar soğudu ki, zaten bir süredir olmayacağını bittiğini söylüyordu ama ben o çabalamadığı için daha çok delirdim sanırım, en yakın son zamanlarda o kadar kötü davrandı ki resmen tanımadığım başka bir insana dönüştü. yazmayı ve iletişimi yeni kestim. bugün 10 gün olmuş hatta. bu arada ilişkiyi kapalı yaşamayı seven, birbirinin en yakını hatta lisede de birbirinin crushı olan o zamanlar da çok iyi anlaştığının farkında olan iki insandık. ilişkiyi kapalı yaşamamıza rağmen  gerçek anlamda herkesin bayıldığı “o” çifttik. özellikle bu süreçte ayrıldığımızı duyan kim olursa olsun öyle tepkiler veriyor ki insanlar tabii ki bunu kötü niyetle yapmıyor olsalar da ben daha da kötü hissediyorum. asla geri dönmeyeceğine dair birden fazla defa büyük konuştu, istemediğini, benim onu zorladığımı (mesela yüz yüze görüşmek için zorlamadım, o gün ne dediyse ne yaptıysa kendisi söyledi bana) , hep olmayacağını söylediğini defalarca söyledi ben bunlara o kadar şok oldum ki çünkü resmen sonsuz bir sevgisi vardı, çok gerçek bir sevgiydi ya. en son konuşmada yine çok bunalmıştı gerçekten, kötü davranıyordu  ve telefonda kötü kötü şeylere ek bana karşı bir şey hissetmediğini söyledi. o kadar garip ki, saçma sapan bir ilişki değildi ve de resmen benden daha da çok seviyordu, ona yetişemiyordum. hatta ilişkinin kızı ben gibiyim diyordu bütün arkadaşlarına herkese evlenmeyle ilgili planlarını anlatan bunların muhabbetini seven içinde çok duygusal bir çocuk. çok güzeldi her şey süslüler. gerçekten bittiğini kabullenemiyorum. nasıl ben 1,5 ay boyunca krizde gibi davrandıysam o da şimdi öyle sağlıksız bir dönemde ve değişecek gibi geliyor. ama her şey çok çirkinleşti ve o duygularını bastırıp mantığıyla hareket ettiği için en başta “sana olan hislerimle ilişkiye olan hislerim aynı değil” diyordu mesela ama çaba göstermemesi de kötü. ilişkimiz boyunca daha çok tolerans gösteren, toparlayan kişi de oydu ve bunu da öne sürüyor. ben gerçekten her şeyin eskisi gibi olmasını çok çok istiyorum süslüler ya, gerçekten dönüş olamaz mı? ben yazmadıkça özlemez mi? gerçekten farklıydık onunla, etrafta şahit olan herkes de böyle düşünüyor. ama onun umrunda değil artık, ben bunalttığım için zamanla düzelmesi mümkün olabilir mi? lütfen yardımcı olun. çok uzattıysam özür dilerim

1. Anonim1 özür dilerim onu yazarken çok tereddüt ettim ama hızlı hızlı yazdım. Kimsenin ilişkisine laf etmek gibi bir miyetim asla olamaz, bu kadar güzel dediğim bir ilişkide kimsenin yapmayacağı kadar ergence delirdim mesela. Kafelerde oturmakta tabii ki bir şey yok. En marjinal biziz de demek istemiyorum kesinlikle ama mesela ankara ayazında kış ayında kafeye girmek yerine arkadaki mahallede bir saat kozalakla futbol oynamışlığımız var, böylr sokak sokak dolaşmayı gezmeyi birbirine kalmayı gerçekten çok seven iki yakın insandık. Avm yerine eski pasajları adım adım gezmek filan böyle şeyleri severdik, herkesle bu noktada buluşamayacağımı düşünüyorum, onun için de aynı şekilde. İlişkimi yüceltmek diğerlerini ezmek gibi görünmesin lütfen, sadece tanımayan insanlara nasıl yakın olduğumuzu anlatacağımı bilemedim:;

6 eylül 2020 12:25

2. Kesinlikle birbirimize olan saygıyı kaybettik, o bana saygısını kaybetti bu süreçteki halimden ötürü ben de kendime olan saygımı ve şefkatimi yitirmiştim. Daha önce ayrılığımız da küslüğümüz de olmadı ama her şeyin böyle olması, karşımdaki insanın bu hale dönüşmesi ve resmen dünyadaki en istemediği şeyin ben ve ilişkimiz olması da öyle kabus gibi ki. Bir zamanlar ne kadar aşık olduğunun, ilişkimizin nasıl olduğunun artık kalıcı bir şekilde önemi yok mu yani:( ben sadece düzelmesini istiyorum ama hayal dünyasında mıyım yoksa zamanla o da sakinleşip beni özleyecek mi:(

6 eylül 2020 12:32

3. Anonim 3 haklısınızdır süslü muhakkak ya bugün rüyamda onu görerek uyandım pek iyi değilim özür dilerim... shdjdhsh

6 eylül 2020 12:33

4. Kimse kimsenin nazını sürekli çekmez çocuk soğumuş senden biktirmissin.benve bir süre ayrı kalın kafanızda netleşir herşey.

6 eylül 2020 12:35

5. Iliskinden once terapiye gidip bu davranisini sorgulamalisin. Bildigin baglanma problemi gibi geldi bana. Kriz aninda kaybedecegini dusundugun icin yarali bi hayvan gibi agresiflesmissin ve cok durtusel davranmissin. Bunun izleri gerilerde vardir ve onlari cikarip yuzlesmezsen boyle devam edecek bu. Dogru olan once bunu yapip sonra iliskiyi duzeltmek. Belki terapiye gitmen seni olumlu etkiler ve ona bunu soyleyip ozur dilersin. Duygusal olarak cok guvensiz oldugunu dusundum ben. Seni seviyorum'a inanmamak, hemen eskisi gibi yazmayinca delirmek... hep altinda sevilmeme ya da sevilmeye layik olmama dusuncesi yatiyor gibi. Once yardimi al, olayi bi kendine acikla. Sonra da ona aciklarsin. Simdi seni affetse yine basa sarilir ve bu haksizlik olur ikinize de.

6 eylül 2020 12:39

6. Anonim 5 kesinlikle çok haklısınız. Ben de kaygılı bağlandığımı fark ettim bu süreçte. Çok bocaladım süslü ya, çok. Özellikle karantinada ailemle ilgili çok büyük bir sorun yaşadım. Resmen ağlama krizi geçirdim, hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Sevgilim de buna şahitti hatta. Keşke bu kadar dahil olmasaydı sorunlarıma, o da uzaklaştırmıştır ancak yine davranışlarıma yansırdı.  Bunların çözümü onda bir şey uyandırır mı bilmiyorum, defalarca çok net konuştu istemediğine olmayacağına, asla dönmeyeceğine dair ve kötü davranışları da cabası. Bunlar düzeltilebilir şeyler mi, bıkkınlıktan öyle geliyor olabilir mi yoksa kendimi mi kandırıyorum bilmiyorum. Süslü sizinle konuşmayı isterim.

Anonim6 haklısınız bence de ben bilinçaltımda beni bırakmaz hissine kapılmışım. Ama çabalamaktan kastım olay onunla alakalıydı baştaki sebep. Yine de ne olursa olsun öyle davranmamalıydım. Aldatsa bile başka bir şey olsa bile onu alakadar eder, kimseye öyle davranmamalıydım.

6 eylül 2020 12:54

7. Tıpatıp ayyynısını yaşadım ancak benim davranışlarım biraz kışkırtma sonucu oldu. Bizim de 10 gün oldu süslü ayrı olalı şu an ve ona çok güzel duygusal bi mesaj yazdım beni kötü hatırlamaması adına. Mantıkla hareket ederek karşılıklı bitirdik. Bizim de saygımız bitmişti. Anlaşamadığımız için anlaşarak ayrılmak aşırı garip. Buruk hissediyorum. Onu özlüycem :( siz de durumu kabullendiğinizi belirten hoş bi mesaj atabilirsiniz. İsterseniz açık kapı bırakın. Ona kalmış.

6 eylül 2020 12:59

8. Anonim7 süslüm ya ben bu ilişkiden vazgeçmeyinistemiyorum, ondan da. En başta onunla sevgili olmak istemeyip ona friendzonelamam da onu kaybetmeme isteğimdendi. Nasıl bu hale geldi bana karşı inanamıyorum. Ben bırakmamak için çırpınırken, o bırakmam için yalvarıyrdu resmen... hayat çok garip ya süslü. Sizin eski sevgiliniz sizinle iletişim kuruyor mu, cevap verdi mi mesela süslüm?

6 eylül 2020 13:12

9. Süslü o da bana mantıklı davranması gerektiğini o yüzden buluşmamamız gerektiğini söyledi. Birbirimizi resmen teselli ettik. Hayat çok garip gerçekten aynı süreçten aynı şekilde geçtik resmen. Ve o da bana zamanında çok yalvarmıştı. Sanırım bazı şeyleri tüketmeden güzel haliyle hatırlamak için öyle bırakmak gerekir. Ama siz mesaj atın isterseniz duygularınızı paylaşın ve cevap beklemediğinizi beklentisiz olduğunuzu gösterin. Aklına düşmüş olursunuz. Biz de çok farklıydık süslü en yakın arkadaşımdı benim. Damdan düşmüş gibiyim

6 eylül 2020 13:24

10. Biz artık iletişimde değiliz süslü :(