yasmin kullanırken ara kanama?

süslüler yaklaşık 8 aydır kullanıyorum hiç böyle bi şey yaşamadım. düzenli de kullanıyorum gün atlamadım. kıpkırmızı değil kahverengiye dönük akıntım olmuş. doktora gideyim mi bunun için daha önce yaşayan oldu mu

1. oluyor süslü normal ama ben ara verip başladıysam ilk iki ay öyle oluyor hatta reglim de çok az kahverengi geliyor bu yüzden. tabi her bünye farklı sende 8. ayda da olabilir endişelenme prospektüste de yazıyor zaten

22 mayıs 2021 21:25

2. ilk aylarda ara kanmanın normal olduğunu biliyordum da süslü aylar sonra olunca tedirgin oldum biraz

22 mayıs 2021 21:31

3. Merhaba, yazz kullanıyorum ben de 1 yıldır, ilk kez bugun kahverengi akıntı oldu. Normalde reglden once olurdu. Kadın doguma gorunecegim ben de.

22 mayıs 2021 22:50

4. süslüm ben de kullandım. ilk 3 ay adaptasyon sürecinde böyle şeyler olabiliyor. hele ki ilk ay bende her gün kanama olmuştu. ama sonradan toparladı yan etkiler. 8. ayda olması kafamda soru işareti oluşturdu, bence bir doktoruna danışabilirsin. ama çok ciddi bir durum olduğunu düşünmüyorum panik yapma, kontrolü de elden bırakma.

23 mayıs 2021 02:25