yazmayı unutan sevgili, şaka gibi?

sevgilin iki gündür ben yazmazsam yazmıyordu. bugün konuştuğumda gerçekten unuttum yazmayı kafam çok dağınıktı dedi. siz olsanız ayrılır mısınız? ne yapardınız? hayal kırıklığına uğradım

1. Bu onların taktiği galiba ya. Ya o arada başkasına yazıyo ya da yüz yüze başkası ile görüşüyo ya da aklınca taktik yapıyo, iki türlü de gosthlardım

11 ağustos 2023 23:28

2. Adamın uzvunda değilsin, ayrılmayıp napıcan?

11 ağustos 2023 23:30

3. iliskiniz ne kadar suredir var? ilk baslardaysaniz daha direkt yol verin. ileride benzer seyleri cokca yasayacaksiniz cunku.

11 ağustos 2023 23:31

4. 4 ay olacak

11 ağustos 2023 23:42

5. İnsan sevgilisini sevdiğini unutur mu ya var mı böyle bir şey hiç mi aklına gelmez nerde napıyor vs diye. Net ayrılık sebebi

11 ağustos 2023 23:44

6. ben de bi 10 gün yazmaz pardon asko unutmusum yemin ederim derdim

11 ağustos 2023 23:51

7. Bi arkadaşımın sevgilisi de böyle bazen gün içinde hiç konuşmuyorlar sabah bir günaydın akşam iyi geceler bu kadar. Buna ilişki denemez şahsen

12 ağustos 2023 00:09

8. kendısı ukraynada asker ya da nöbet tutan kalp cerrahı falan değılse ayrılırım evet

12 ağustos 2023 00:13

9. 4 ay daha canim cicim aylari suslum. iliskinin ilk donemleri herkes daha bir ozenli davranir. sizinki bastan daha salmis. seneler sonraki haliniz cok cok kotu olabilir. yol yakinken yol verin. daha 4 ay olmus. sansi hak etmiyor. bu beyefendiyi de eliyoruz aramizdan.

12 ağustos 2023 00:25

10. Sevilmiyorsun işte seven erkek iki eli kanda olsa dahi yazıyor şunu gerçekten anlayamıyorsunuz etraflarında gezdiriyorlar sizi sadece

12 ağustos 2023 17:09