yeşil pasaportu geçerlilik tarihine kadar kullanabilir miyim?

25 yaşına gireceğim için pasaport süresinin bitmesine az kaldı, çoğu forumda özel bir pasaport olduğu için son güne kadar kullanım hakkı var diyor. bilgisi olan veya deneyimlemiş biri var mı acaba?

1. Ay süslüler ben de çıkartmak için 25i bekliyordum kullanırım diye bu üzücüymüş. Şimdi çıkartsam da bir yere gidemem kullanamadan hiç oldu

8 nisan 2022 18:07

2. Ay süslüler ben de çıkartmak için 25i bekliyordum kullanırım diye bu üzücüymüş. Şimdi çıkartsam da bir yere gidemem kullanamadan hiç oldu

8 nisan 2022 18:07

3. Yok ben 25i geçince kullanmayacağım zaten djdjdjdj şuan bitmesine 3 ay var ve bir yere gidersem zaten kısa süreli kalacağım ve dönüş biletim de olacak. 6 ay kala biter ifadesi ile çelişen şekilde birçok kişi pasaport süresine çok yakın tarihlerde seyahat edebilmiş. Bu nedenle deneyimi olan var mı diye sordum aslında.

8 nisan 2022 18:24

4. ben bitmesine 4 ay kalmışken 3 haftalıgına almanyaya gidememiştim, havaalanından dönmüştüm düşünün....

8 nisan 2022 19:54

5. Anonim 5 süslü Türkiye'den mi çıkamadınız yoksa Almanya'da polis mi almadı :(

8 nisan 2022 21:55

6. Süslü dış işlerinin sitesinden şimdi buldum dönüş tarihinden itibaren 3 ay süresinin olması isteniyormuş sanırım sizinki de o yüzden olmadı

8 nisan 2022 22:38

7. turkiyeden cıkamadım :(

8 nisan 2022 22:46

8. Süslü peki dönüş biletinizi falan sordular mı yoksa direkt çıkamadınız mı?

8 nisan 2022 23:16

9. öğrenci değilseniz 23 yaşında olsanız da kullanamıyorsunuz bu arada.

9 nisan 2022 00:59