yemin ederim bu soeuyu acacagimi kirk yil dusunsem tahmin etmezdim ama 3 aylik eski sevgilimi unutamiyorum?

ayrilali 2 ay oldu ben hala gece onu düşünüp ağlıyorum:d yani sanırım aslında kisi olarak onu degil ama onunlayken yaşadığım hisleri özlüyor gibiyim. iliskiyi bitiren kisi benim, farkli bir sehire taşındım ve red flagleri daha iyi gormeye basladim sonunda bitirdim ama unutamiyorum allah kahretsin ki.. yurtdisinda yasiyorum dating applerden insanlarla tanismaya calisiyorum ama insanlar o kadar mal ki erkeklerden iyice sogumus durumdayim. kafami dagitmak icin surekli geziyorum, calisiyorum, tez yaziyorum vs ama o yataga girip yalniz basima uyumaya calisinca aklima geliyor yine kotu oluyorum. napicam nasil atlaticam bunu ya...

1. Aynı durumda olduğum iÇin ülkeyi terk ettim gibi bir şey hahah türkiyedeyim şuan gerçi ama hangi ülkedesin ?

2 kasım 2022 14:19

2. aa soru açmışım :D 3 aylık ilişki, ayrılık sonrası 2 ay olması ve kendimi işe güce vermeme kadar aynı ne yazık ki

3 kasım 2022 01:12

3. Klasik ama zaman her şeyin ilacı. Ben 1 aylık sevgilimi 1 senede anca unuttum çünkü bana öyle bir lovebombing uygulamıştı ki, karşımdaki kişiyi romeo zannediyordum. O benden ayrıldı bir de, onun da etkisi vardı. Bir de ilk seviştiğim kişiydi. Tam olarak unutmak için bir başkasıyla sevişmem gerekti.

3 kasım 2022 08:04

4. @1 cekyadayim suslum

@3 asko ben de sanıyorum ilk defa bu kadar yogun bir lovebombinge maruz kaldim, yıllardır kimseyle ciddi bir iliski icine girmiyordum uzun suredir ilk defayla biseyler guzel gidebilir diye düşündüm. Hatta ciddi ciddi cocuk filan konusuyorduk 3 ay olmasina ragmen. Ne kadar yalanci manipulatif biriymis iste sevdigim icin o anin buyusuyle anlayamiyorsun bu red flagleri

27 kasım 2022 15:44