yengeç kadını boğa erkeği.    ?

nasıldır? bir de boğa erkeği özelinde taktik vermek isteyen olursa çok sevinirimmm

1. yani herkesin karakteri aynı mıdır bilmiyorum ama benim boğam :D dkjgdfjgld böyle diyince çok komik oldu, çok sessiz sakin her ortama uyum gösterebilen biri, ama ben o sakinliğinin altında gizli sinirli ve kıskanç olduğunu düşünüyorum. belli etmiyor ama hissedebiliyorum. çok güvenilir, ilişkisinde güvenli bağlanıyor. bu da paranoyak yengeç kadınının herhangi bir şüpheye düşmemesini sağlıyor. şahsen ben çok kafada kuruyordum artık saldım artık kafamda kurmuyorum sesli düşünüyorum birlikte yorumluyoruz lfkjlkfjaljflsj

evcildir evde vakit geçirmeyi sever, bazen tembellik yapabiliyor. zaman zaman yeni yerler görmeyi de çok sever, midesine düşkün evet, ama sadece yemek yemeyi değil kaliteli ve güzel yemek yemeyi seviyor. bu +10 kiloya sebep oldu ikimiz için de :D açken gerçekten ama gerçekten çok huysuz oluyor. derli toplu bakımlı, giyinmeyi de çok sever. bonkör. karşısındakini iyi analiz ediyor bazen konuşmama gerek kalmıyor o ne demek istediğimi bi bakışımla anlayabilir. karşısındakini iyi analiz ettiği için hediye alma konusunda da bir numaradır. elinden herrr iş geliyor kariyerinde de çok başarılı :D en sevdiğim özelliği bu onu çalışırken izlemeyi seviyorum çalışma fetişi falan var heralde bende :p

30 kasım 2023 15:10

2. ayy selenice seninle bir soruda konuşmuştuk. yükselenimiz ve bazı gezegen burçlarımız aynıydı :d teşekkür ederim. özel olmazsa cinsel olarak uyum nasıl?

30 kasım 2023 15:14

3. sana şöyle söyliyim bu ilişkiye toplam puanım 10 üzerinden 10 :D:D evlencem bu çocukla yaw akfaskjfaskf

30 kasım 2023 15:16

4. yaaaaa dayanamıyorum :ddd flörtüz ben düz duvarlara tırmanmak üzereyim. umarım güzel bir ilişkiye evrilir. teşekkür ederim ve mutluluklar dilerim süslücüm

30 kasım 2023 15:17

5. teşekkür ederim umarım siz de güzel bir uyum yakalarsınız. yeni restoranlar yeni lezzetler varsa şuraya gidelim mi şunu deneyelim mi diye öner koşa koşa gelir :D

30 kasım 2023 15:18