1. youtube'da zeynep gözübüyük hamile yogası yazın. eğilip bükülmenize gerek kalmayacak.
- süslü
- sanat
- bürokrasi
- diğer
yeni başlayanlar için meditasyon
kızlar selam. son zamanlarda epey gerginim. psikolog-psikiyatr desteği de alamıyorum. (faydasına inanmadığımdan değil, sadece şu günlerde mümkün değil.) stresimi azaltmak için meditasyon yapmayı mı öğrensem diyorum ama bu konuda hiç bir fikrim yok. yoga da düşünmüştüm ama karnımda bir basket topu taşırken o kadar eğilip bükülemiyorum, daha çok geriliyorum :) tecrübesi, önerisi olan varsa çok sevinirim..
| ten rengi: | beyaz tenli |
| alerjik cilt: | hayır |
| saç rengi: | koyu kestane |
| saç kalınlığı: | kalın telli |
- şikayet et
2. http://www.bekibisa.com/2010/08/sesli-meditasyon/ bu sitedeki sesli meditasyonları mutlaka deneyin en uzun 20 dk ve çok rahatlatıyor:)
bir de ofelya thomas hipnoz serisi yazın youtube'da stres meditasyonu videosu çıkıyor o da iyi baya
kolera
- şikayet et
3. Eğer ingilizceniz varsa akıllı telefonlar için "headspace" , "calm" gibi uygulamalar önerebilirim.
| ten rengi: | buğday tenli |
| saç rengi: | kestane |
| saç kalınlığı: | normal |
| yaş: | 33 |
| cilt tipi: | normal |
| göz rengi: | yeşil |
| saç tipi: | normal |
4. Merhaba,
Meditasyonla birlikte yogaya da başlarsanız sizin için daha iyi olacaktır. Meditasyon zihin pratiğiyse yoga sizi hem zihinsel hem fiziksel olarak iyi hissettiriyor.
Eğer istanbul'daysanız fındıklı'da cihangir yoga'da hafta içi başlangıç derslerine (staj dersi olarak geçiyor) 1 saatliği 10 tl vererek katılabilirsiniz uzun süreli üyelik yapmadan
Meditasyon içinse evde olduğum zamanlarda stop breathe & think ve headspace uygulamalarını kullanıyorum, başlangıçta bu uygulamalarla öğrenip kendinizi geliştirirseniz bir kaç hafta sonra uygulamalara gerek duymadan kendi kendinize yapmaya başlayacaksınız. Özellik headspace i şiddetle öneririm facebook sayfasında da çok güzel paylaşımlar yapıyorlar, gerginlik stres topluluk önünde konuşurken zorlanma gibi konuları antidepresan ya da sakinleştirici gibi ilaçlar olmadan zihin pratikleriyle nasıl aşılabileceğini yazıyorlar. Her şey sinirsel her şey :d Tavsiye ederim mutlaka bakın :)
| cilt alt tonu: | warm |
| saç rengi: | koyu kestane |