yeni bi ilişkim var, ilk kez birlikte uyuduk ama?

ben uyuyamadım adam akıllı. sarılmak istemedim. normalde gün içinde çok mutluyuz gündüz sarılıp öperiz birbirimizi bunu isteyerek yapıyorum ama gece artık kaçtım kendi tarafıma hiç temas etmek istemedim. cinsellik yaşadık bu arada. onda bi sıkıntı yok. ama sonrasında uyurken kendimi yabancı gibi hissettim o sarılmak istedikçe. uyurken elini ittim bi ara. benim elimi yeni sevgili olduğum kişi itse sarılmak istemese çok kırılırdım. neden böyleyim? sabah sordu hiç uyuyamadım kusura bakma dedim sadece. kötü rüyalar gördüm bi de sürekli. çekici mi bulmuyorum acaba :(

1. Çekici bulmakla alakası yok . Çok çekici bulduğum sevgilimle ilk uyuduğumda ben de böyle olmuştum. Ve sonradan fark ettim ki beni hiç sevmiyor onu hissediyorsun ve ben de ondan soğumuşum . Aşk duygusu beslemiyorum falan. Açıkçası en büyük pişmanlıklarımdandır. Sevmediğiniz biriyle uyumayın ya tatsız.

7 ağustos 2021 09:54

2. Yalnız uyumaya alışkınsanız garipsemissinizdir ya hava da çok  sıcak

7 ağustos 2021 09:56

3. Şuna da bağladım, henüz sevgili olarak yeniyiz ve belki içselleştiremedim. Alışkanlık, bağımlılık yok, ki zaten çok olmasın ama. Bi yandan da şunu düşünüyorum insan yeni sevgilisiyle uyuduğunda yanı başından ayrılmak istemez değil mi? acaba bağlanmaktan korktuğum için mi kaçınıyorum?

Eski sevgilim uyurken sarılmazdı pek. İlk zamanlar değil de sonradan alışınca. Bazen üzülürdüm bu duruma. Şimdi bu çocuk bana her an sarılmak istiyor. Vicdan azabı çektim resmen tüm gece.

7 ağustos 2021 10:00

4. Biz neredeyse 2 yıldır beraberiz. Gün içerisinde temas bağımlısı gibiyim ama iş uyumaya gelince, yanında uyuyamıyorum. Aynı senin gibi oluyorum. Tek başıma uyumaya ve evimde uyumaya alıştığım için olduğunu düşünüyorum.

7 ağustos 2021 10:03

5. Bi ilişkide beraber sarmaş dolaş uyumak çok önemli ya duygusal yönünü boostluyor bence.

7 ağustos 2021 10:10

6. Sanırım bağlanmaktan korkuyorum. Demek ki karşımdakiyle ilgili beğenmediğim bişeyler var. Çok saygılı, düzgün biri gibi görünüyor. Ama mesela daha uzun, daha yakışıklı, daha iyi bi işi olsun gibi kriterler mi koydum kendime. Off...

7 ağustos 2021 10:12

7. kızım sen cocugu begenmemissin uyuyamamanı bahane ediosun

7 ağustos 2021 10:26

8. ya kızlar bir de konudan bağımsız uyurken çok sessiz oluyor ya her şey, sevgilimin yanında karnım guruldar, horlarım veya gaz çıkarırım diye çok çekiniyorum. bu sizde de oluyor mu insanlık hali sonuçta. veya geçilen bir eşik mi bu? tecrübeli süslülerim yazarsa çok sevinirim dsjksdfs

7 ağustos 2021 10:28

9. dertlere gel

7 ağustos 2021 10:39

10. a7 akşam yemeğinde iki adet pankreoflat iç gaz sorunun iç .bana dua edersin.)

7 ağustos 2021 11:57