yeni sevgilisiyle fotoğraf atmış. nasıl atlatacağım?

kız su gibi, çok güzel... ikisinin de gözlerinin içi gülüyor. 5 ay olmuştu ayrılalı. çocukluk olarak gördüğümden instagramdan takibi bırakmamıştım. keşke çıkarsaydım. hiç beklemiyordum. kalbime bıçak saplanmış gibi. başımdan aşağı kaynar sular döküldü. eski sevgilisiniz yeni bir ilişkiye başladığında nasıl atlattınız? takibi bırakmam gerekir mi?

1. İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Okurken gözlerim doldu. Dediğiniz çok mantıklı, öyle yapayım. Çok sağ olun

1 haziran 2021 19:30

2. kimsenin hakkında ne düşündüğünü umursama. kendi iyiliğin için takipten çıkmak daha iyi olacaksa çık gitsin zaten bitmiş gitmiş ilişki. çocuk gibi olurum falan diye düşünme süslü senin görüp üzülmenden kalp kırıklığı hissetmenden daha önemli değil hiçbir şey

1 haziran 2021 19:37

3. süslü bence takipten çıkmak böyle bir durumda çocukluk falan değil, eski sevgilinizi görmek sizi rahatsız ediyorsa bence takipten çıkın, siz hala bir iletişimimiz olur diye açık kapı bırakmışsınız ama o çoktan önüne bakmış başka sularda yüzüyor, durum böyle olunca hep kendinizi onun profiline bakarken bulacaksınız maalesef ve bu sizi daha çok yıpratabilir

1 haziran 2021 19:40

4. Anonim 4 sen de çok haklısın. Böyle küçük hesaplar yapmayı sevmem aslında. Ama yine de görür görmez çıkarmış olmak istemiyorum.

1 haziran 2021 19:41

5. Çok teşekkür ederim süslü. Takipten çıkardım. Dediğiniz gibi sessize alsam bile durmadan profiline girip bakacağımdan eminim. Kendime bu eziyeti yapmak istemiyorum.

1 haziran 2021 19:54

6. boşver süslü. arkandan şunu deseler ne olabilir? ss de sevgili yaptım diye çekemedi takibi bıraktı hemeeeeen. ya da başkaları bunu söylese bile umursamayın. desinler ne olcak ki? ortak çevreniz varsa 1-2 gün böyle söylerler sonra unutulur gider. dediğim gibi önemli olan siz o telefonu elinize her alışınızda kendinizi kötü hissetmeyin. sizi kendinizden daha çok önemseyen kimse olmayacaktır. kendinize merhametli olun. pardon regl olcam da biraz hassas yaklaşmış olabilirim

1 haziran 2021 20:12

7. Yeni biriyle olana kadar geçmiyor süslü. Benim eski sevgilim beni hiçbir yere atmazdı benden sonraki sevgilisini Instagrama koymuştu bir de benden hemen sonra sevgili yaptı. Sevmiyorum onu ama bu olay hala bana koyuyor 1 buçuk sene oldu. hiç mi sevilmemişim diyorum.. silin bence bu arada size iyi gelmez eğer takipte kalırsanız

1 haziran 2021 20:19

8. Niye ayrilmistiniz süslü?

1 haziran 2021 22:24

9. İkimiz de farklı şehirlere atanınca araya anlamsız bir soğukluk girdi. Nasıl olduğunu anlamadan ayrıldık. Hâlâ bir umudum vardı. Belki de bu yüzden bu kadar üzüldüm bilmiyorum.

1 haziran 2021 22:30

10. off süslü bu hissi inan çook iyi bilen biriyim her seferinde aşırı can yakıyor ama biliyorsun ki zaman her şeyin ilacı. geçecek inan, yaşama dört elle sarıldıkça yerini başka telaşlara bırakacak. inan hiç yalnız değilsin süslüm. bu his herkesin başına gelen bir şey az çok. şu an sana kocaman sarılıyorum <3

2 haziran 2021 13:34