yeni tanıştığım çocuk hakkında bakar mısınız süslüler?

iki hafta önce beni instagramdan eklemesiyle biriyle tanıştım. muhabbet çok güzel ilerledi. kafalarımız bayağı uyuştu. buluştuk karşılıklı olarak etkilendiğimizi düşünüyorum. ama ilk buluşmada evlilik istediğinden bahsetti. rahatsız oldum açıkçası. sonuçta tanımayız etmeyiz birbirimizi. bu süreçte aşırı ilgili ve sürekli benimle planlar yapıyor. konuşmalar boyunca şuraya tatile gideriz buradan şarap alırız vs vs bir sürü plan yapıyor. en son olarak dün bana aşık olduğunu söyledi. bunun normal olmadığını bana aşık olacak kadar vakit geçirmediğini söylediğimde bozuldu bu duruma. bu duruma dışarıdan baktığınızda ne görüyorsunuz. manipüle etmeye çalışan biri mi? yorumlarsanız çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

1. süslü ilk defa mı bir erkekle görüşmeye başladın? lovebombing bunlar sakın oyuna gelme. seni kıvama getirmek için evlilik tatil aşk falan zırvalıyor. seninle yattıktan sonra bir bahane bulup kaçacak veya en fazla 1 ay sabredecek bakacak sen yatmıyorsun hemen gidecek.

13 eylül 2023 18:41

2. tipik instada *m kovalayan erkek işte. instada önüne gelene istek atanları ne sanıyorsunuz ki?

13 eylül 2023 18:43

3. daha tanışalı 1 2 hafta olmuş ne aşkı ne tatili cidden ne evliliği? +35 yaş üstü evlenmek için sabırsızlanan erkekler vardır ama onlar bile ilk buluşmada evlilik aşk demiyor. sadece niyetim ciddi diye bahsederler ve senle 3 4 defa yemeğe çıkıp 5. buluşmada anneleriyle tanıştırırlar sjkdngkjds

13 eylül 2023 18:43

4. süslüm bu adam kaç yaşında? ve neden bu zamana kadr yalnız kalmış?

13 eylül 2023 21:08

5. Saçma sapan bir insan sakın ciddiye alma. Benim mallığıma gelmişti böyle bir tiple 2 ay geçirdim, en son ya ben duygularımdan emin değilim diyerek terkedildim ahahhaha. Hiçbir zaman aceleci erkekten hayır geldiğini görmedim

13 eylül 2023 22:20

6. Engelledim zaten her yerden, arkadaşından aradı açmadım mesaj atmış beni bıraktığın için keşke diyeceksin ileride pişman olacaksın vs vs. Bela mıdır nedir

13 eylül 2023 22:24

7. ss burcu nedir?