yeni tanıştığınız flörtün cinsellik beklentisi normal mi?

biriyle tanıştık, doğru düzgün mesajlaşma yoktu aramızda. 2. buluşmada çok güzel vakit geçirdik, muhabbet ettik, buluşmanın sonunda yakınlaştık. 3. buluşmada doğru düzgün muhabbet edemedik bile sadece cinsellik beklentisine girdi. reddettim fakat alındı, aramız gerildi ve sonraki buluşmalara da yansıdı bu, beni suçladı. flörtöz bir insan olmadığım ve uzun zamandır da kimseyle flört etmediğim için acaba ilişkiler artık çok değişti de haklı mıydı diye düşündüm. siz olsanız sık sık mesajlaşmadığınız, aranızda romantik ilişki olmayacağını bildiğiniz(gizlinot: çünkü uzak mesafe) ve daha yeni tanıştığınız biriyle cinsellik yaşar mıydınız? içimde ukte kaldı ben de onu istiyordum ama diğer türlü de vicdanım el vermeyecekti sanırım.

1. "siz olsanız sık sık mesajlaşmadığınız, aranızda romantik ilişki olmayacağını bildiğiniz ve daha yeni tanıştığınız biriyle cinsellik yaşar mıydınız?" Bu soruya sadece bu haliyle cevabim evet cunku iliskim olsun gibi bir beklentim yok hayatimin su doneminde ama (buyuk harflerle) bu beklentisini acikca dile getirmeyip cakallik eden sonra umdugunu bulamayinca beni suclayan biriyle bunu yasar miydim? Hayir asla. Yani sizin durumunuzda adam durustce yaklamamis manipulatifin teki. Boylesi daha hayirli olmus bosverin.

3 ağustos 2021 21:20

2. Süslü ne istediğini hiç belirtmedi aslında

3 ağustos 2021 21:22

3. hayir... ben cinsellik yasamazdim boyle biriyle. zaten isteseydiniz yasardiniz. dogru duzgun muhabbet etmeden, tanismadan, her bulusmada ustunuze atlayan adamla hicbir sey yasamam. bir de siz cinselligi reddedince aliniyor. hayirdir ya 3 gunluk adamsin, cinsellik yasamak zorunda miyim, hayir deme hakkim yok mu? boyle tiplere nasil pitiniz kalkiyor anlamiyorum kizlar.

ne mesaj var ne konusma var ne tanisma var sadece bulusup ustunuze atlamaya calismis, izin vermeyince de sinirleniyor. yani one night standlerde bile insan muhabbet edip karsidakinin de isteklerine dikkat ediyor. beni sikilecek et olarak goren, asgari saygiyi bile gostermeyen adamla gorusmem.

3 ağustos 2021 21:34

4. A2 +1

Ben böyle biriyle olmak istemezdim.

3 ağustos 2021 22:25

5. Şöyle adi heriflerin suratına iki tane indirip kalkın gidin ya. Tek derdi s.kişse gitsin parasını versin biriyle beraber olsun. Daha iki kere görüşeceğiz üçüncüde üstümüze atlayacak hayır deyince de surat edecek paşa. Kızım kendine saygın olsun, böyle ayıların ateşini söndürmeye gelmediniz dünyaya.

3 ağustos 2021 23:36

6. yaklasık 4 senedir uzun ilişkim vardı bitince farkettim flörtken sevişince fbye dönüyor ya da bitiyor. sevgililiğe dönmesi zor oluyor. flörtken benimle sevgililik üzerine konusunca adı konulmadan geçen seviştim bu konuyu açınca daha birbirimizi tanımıyoruz takılıyorum dedi.

4 ağustos 2021 00:16

7. Kendinize saygınız olsun biraz lütfen böyle adamların sizi manipüle etmesine izin vermeyin

4 ağustos 2021 01:20

8. Sen hayır diyorsan hayırdır! Uymuyorsa defol git de ona. Bunun 70'li yıllarda flörtün nasıl olduğuyla, 2000'li yıllarda flörtün nasıl olduğu karar veremez. İsterseniz elinize bile dokundurmazsınız, uymuyorsa defolur gider. Salak herif.

4 ağustos 2021 01:25

9. Farketmiyor ki, ben uzun uzun mesajlaştığım, telefonlaştığım, adı da koyulmuş olan ilişkimde seviştikten sonra "bence biz çok hızlı gittik" diyerek terk edildim. Artık gerçekten hiçbir erkeğin bir ilişki sorumluluğu altına girmek istediğini düşünmüyorum. Varsa lütfen bulayım tanrım :d

4 ağustos 2021 08:39

10. tabii ki seks yapmadığın için seni suçlayamaz, bu nasıl bi soru? beklentisi olabilir ama sen o beklentiyi karşılamaya mecbur değilsin. bunun için alınmaya hakkı bile yok.

4 ağustos 2021 15:43