yerde mi masada mı yemek yiyorsunuz?

biz masada yemek yiyoruz ama annemin babanesine ve babamın babanesine gittiğimizde yerde yemek yiyoruz. ikisine de alışkınım siz?

1. yatağımda

28 mart 2022 18:15

2. Askim ancak annenin babannesi jenerasyonu yerde yemek yiyordur. Buradaki insanlar neden yerde yesin

28 mart 2022 18:21

3. Yerde de masada da yiyorum. Hiçbir sorun da yok ikisinde de

28 mart 2022 18:23

4. 40 yaşındayım. Gerçek hayatta hiç yerde yiyen insan görmedim. Anneannemler babaannemler de masada yiyor. Annemin babaannesi de masada yiyordu.

28 mart 2022 18:24

5. Masada tabi. Köyde yaşayan tek bir akrabamız hala yer sofrası kuruyor sadece. Onun dışında yerde yiyen hiç görmedim. Rahmetli babaannemde masada yerdi hep

28 mart 2022 18:31

6. Köyde dedemlere gidince yerde yeriz çünkü 30 kişiyi alabilecek bir masa henuz icat edilmedi hdhdhdhd

28 mart 2022 18:31

7. Canım  bu soruyu sorarken mesela motivasyonu nasıl sağladın içsel anlamda? Sahiden yapmam gereken şeyleri bile yapamayacak kadar dipte hissediyorum ve masada mı yerde mi yemek yediğimizle ilgili soru soracak kadar hayata motive olman beni imrendirdi, duygulandırdı, tuhaf oldum.

28 mart 2022 18:35

8. Tüm sülalemiz masa

28 mart 2022 19:08

9. antepliyiz, yerde yenir bizde yemekler. aile evimde de yerde yerdik. annem babam artık yerde oturamaz oldu bacak ağrıları başlayınca, işte o zaman masamızı kullanmaya başladık. akraba evlerinde de ben küçükken yerde yerdik. o akrabalar da annemle babamla aynı kuşak o nedenle artık oralarda da masada yiyoruz ama genç kuşak birinin evine gidince yine yerde.

28 mart 2022 19:14

10. Masada yiyoruz. Ama köye gidince masa olsa da yerde yiyoruz. Egenin bir köyündeyiz. Biraz alışkanlıkla alakalı. Çok zengin ya da eğitimli akrabalarım, kuzenlerim vs de var ama köyde toplanınca yer sofrasında da yiyoruz fark etmiyor illa masada yiyelim diye bir isteğimiz olmuyor. Hatta çay içerken yere örtü serip çerezleri ortaya koyuyoruz tam köylü işi :d

28 mart 2022 20:41