yine bir eski sevgiliyi takipten çıkarma sorusu?

süslüler az önce bir eski sevgili sorusu görünce başıma gelen benzer bir durumu hatırladım ve aklıma takıldı. ben ayrılınca hemen kendi sınırımı korumak adına her yerden takipten çıkarır ortak gruplardan falan da çıkarım, hiçbir şekilde hiçbir yerden engellemem ama iletişim yollarının açık olmadığını belli ederim. peki bunu yapmadığımızda karşı taraf bunu açık kapı bırakmak olarak mı görüyor? ya da ben bunu yapınca hep bana çok küsüp kızıp darılıyorlardı, açık kapı bırakmamış olduğum için mi öyle hissediliyor? hep ilk takipten çıkan taraf ben olduğum için bu durumun ne hissettirdiğini, nasıl yorumlandığını bilmiyorum sizin fikrinizi almak istedim.

1. Barışma niyetiniz yoksa ideal olan bu zaten. Engellemek taciz vs. yoksa ergence ve saygısızca. E ayrıldığınız insan da hayatınızdan çıkmalı. Sonraki kişiye saygısızlık. Eski sevgiliyle de kanka olunmayacağına göre ideal davranışı yapıyorsunuz bence. Hee barışmak istediğiniz durumlarda çok basit bir kavgaysa çıkarmayın hemen.

1 haziran 2021 23:49

2. süslü ben de tam olarak öyle düşünüyorum ama en son barışma niyetim olduğu halde bunu yaptım. en son ayrılığımda arkadaş kalalım dedi hayır hayatımdan çık dedim iletişimi kestim. o storylerimi izleyip fotoğraflarımı beğenmeye devam edince takipten çıkardım ve bunun üstüne bana inanılmaz sert davrandı, bilendi. şu anda iletişim kurmuyoruz çok uzun süredir ama ben dönse şans veririm. e yanlış mı yaptım? kendi sınırımı belli edeyim derken komple yürü git mesajı mı vermiş oldum hay allahım

2 haziran 2021 00:15