yine profile yazılan ten rengi tartışması sorusundan geliyorum, ten rengim nedir?

(link: https://i.imgyukle.com/2021/01/09/af0t1p.png link) ben bu renk farkı yüzünden yazın şort etek giyemiyorum çünkü şort giyecek havaya gelene kadar yarım kollu giydiğim için kollarım kararıyor. zaten denize gittiğimde bile bacaklarımı bronzlaştıramıyorum. başlığa ten rengim nedir diye dikkat çekmesi için yazdım. benim gibi olanlar varsa ne yapıyorsunuz süslüler kollarıma güneş koruyucu sürmek yetmiyor yine bronzlaşıyor. bi de güzel bronzlaşsa neyse bildiğin kararıyor. turuncumsu bronzlaşmayı seviyorum ben ama alt tonum olive sanırım ondan böyle.

1. valla hepsi olabilir belli olmuyor :d

9 ocak 2021 20:58

2. Montreis dediğin gibi yapıyorum hatta yüzüme de yoğurt sürer gibi koruyucu sürüyorum yok olmuyor bacaklar 1 ton koyulaşıyor anca. Sürekli bacak boyamak da istemiyorum. Bi ara vampir gibi güneşin batmasıyla evden çıkıyodum o rutinime dönücem sanırım...

9 ocak 2021 21:03

3. Aslında bronzluğu seviyorum zaten kollarım 2 kere güneş görünce bu rengi alıyor ama benim istediğim bronzluk bu değil :( ya kendi rengimi korumak ya da turuncumsu ışıl ışıl bronzlaşmak istiyorum. Eda taşpınar ürünleri nasıl acaba onları da düşünüyorum. Solaryuma gidemem öğrenciyim :(

9 ocak 2021 21:14

4. Şimdi baktım fiyatlara gerçekten de pahalı değilmiş bacak için düşünücem bu yaz sağol süslüm

9 ocak 2021 21:21