yks'de kusarsam ne olur ???????

çok stresliyim ve stres midemi çok etkiliyor. bulantı hapı aldım ama işe yaramadı. az önce biraz öğürmeye başladım. sınava başladıktan sonra stresim yatışır diye düşünüyorum ama korkmaya başladım biraz. sınav anında tuvalete gitmeye izin yok. yere kusarsam ne olur? hiçbir şey olmamış gibi sınava devam mı edilir? yanıma siyah bir poşet alıp gitsem ve midem bulanıyor desem içeri alırlar mı poşetle?

1. şeffaf poşetle şansını dene bence, su da mesela şeffaf oldugu sürece alınıyor. şeffaf poşet de alınabilir. kusarsanız da sizi çıkaramazlar süslü hiç de çekinme valla. hiçbir şey olmamış gibi devam et, seni çıkarmaya hakları yok.

25 haziran 2021 19:50

2. benim girdiğim sene sınıftan bir kız kusmuştu. kapıya doğru koşup çöp kovasına kustu sonra sınavına devam etti. bence sınav başında bulantın olursa gözetmene bildir. en azından öyle bir durum yaşarsan gözetmenler de hazırlıklı olur.

25 haziran 2021 20:14

3. İçimi rahatlattınız süslülerim çok teşekkür ederim <3

A3 dalga mı geçtin ciddi misin anlayamadım :)

25 haziran 2021 20:15

4. aman optiğin üzerine sakın kusmayın da nereye kusarsanız kusun. yoksa 1 seneniz çöpe gider. hatta su şişenizi falan da asla masada bırakmayın sandalyenize koyun ki dökülme ihtimali olmasın

25 haziran 2021 20:29

5. eğer kusarsanız sizinle aynı sınıfta olanlara acıdım

25 haziran 2021 20:30

6. Merak etme bebişim kusmazsın, sorularla uğraşmaktan dikkatin dağılır şimdi stres midene vuruyor sınav başlayınca rhaatlıcaksın merak etme imza: stresspor tıbbiyeli bir ablan

25 haziran 2021 20:36

7. a3, çok ilginçmiş süslü ilk kez duyuyorum böyle bir şey. şu an biraz daha iyiyim ama kötü olursam denerim belki. çok sağ ol <3

a8, umarım kusmam ama stresin nasıl etkileyeceğini de bilemeyiz. acıyacak bir şey de yok. herkesin başına gelebilir, insanlık hali. belki birileri rahatsız olur diye 1 senemi çöpe atacak değilim.

hepinize tekrar teşekkür ederim süslülerim çok tatlısınız🌸 çok rahatlattınız beni.

25 haziran 2021 20:51

8. tabii ki herkesin başına gelebilir. ama kimse kusan biriyle aynı sınıfta sınava girmek istemez. hassas olan var olmayan var. umarım hiçbir sorun çıkmaz sınavınız güzel geçer. başarılar dilerimm

25 haziran 2021 23:09

9. süslü geçmiş olsun sadece bunu demeye geldim umarım bunu atlarıtsın strese bağlı kusma çok zor

26 haziran 2021 15:49

10. Hahahha kusmadım süslü ama kussam da sınavım en fazla bu kadar kötü geçebilirdi...

27 haziran 2021 22:25