yks için soru bankası önerisi olan var mı?

merhaba süslüler, kardeşim bu sene üniversiteye hazırlanıyor ve sınav için kaynak araştırması yapıyoruz. ben sınav mevzularından uzaklaşalı seneler olduğu için yeni çıkan yayınlar ve kaliteleri hakkında pek bir bilgim yok maalesef. sayısal bölümü için sınava en yakın tarzda soruları olan, iyi olduğunu düşündüğünüz, kullanıp memnun kaldığınız yayınları paylaşabilirseniz çok sevinirim. şimdiden çok teşekkür ederim, hepinize sevgiler.

1. ben eşit ağırlık okuduğum için fen kitaplarını pek bilmiyorum ama matematik için konu öğrenme açısından karekök,yeni soru tarzları açısından 3-4-5 ve daha kaliteli,sınava yakın dönemde çözmek için acil yayınlarını öneririm. hepsinin video çözümleri de var. anlayarak çözerse bu yayınlar gerçekten işine yarayacaktır. başarılar dilerim paragraf çözmeyi eksik etmesin sakın:) umarım istediği gibi,gönlüne göre olur her şey.

17 ağustos 2019 00:10

2. anonim 1, dediğin yayınlara bakacağım muhakkak. çok teşekkür ederim, iyi dileklerin için de :')

17 ağustos 2019 00:13

3. rica ederim ne demek :)

17 ağustos 2019 00:18

4. Matematik adına seviyesini bilmiyorum ama başlangıç ise: karekök0 ve sonuç yayınları konu fasikülleri öğreticidir.

orta seviye için birey b matematik iyidir.

orta- zor karekök, üçdörtbeş (yeni nesil soru açısından çok zengin).

ve konuyu tamamen oturtup hallettiyse piyasadaki en zor kaynaklardan biridir apotemi ama zor ve sınava uygun soru açısından çok iyidir.

Biyoloji- kimya için: palme olmazsa olmazdır.

Fizikte de öğreticilik olarak çap yayınları gayet iyi. Palme de kullanılabilir.

17 ağustos 2019 00:21

5. merhaba bu sene sayısalda 30 bin yaptım isterseniz tavsiye verebiliirm ama kardeşinizin seviyesi nedir?

17 ağustos 2019 00:35

6. Ben apotemi, karekök ve 345 çözmüştüm matematik için. 345 özellikle son sınav sistemine benzer sorular soruyor

17 ağustos 2019 00:37

7. Fen dersleri için de palme ve final çözmüştüm

Bir de 345in denemelerini kesin çözsün

17 ağustos 2019 00:39

8. Ha bir de acil matematik'in denemelerini de çözmüştüm onları da tavsiye ederim

17 ağustos 2019 00:40

9. ayt mat fen için orta ileri düzey kitaplar yazayım bari 66 net yaptım ben 32 fen 34 matematik ona göre ciddiye alın

matematik

acil ayt mat

karekök ayt mat

apotemi fasiküller

345 ayt mat

derece sınıfıydık herkes bunları çözerdi acil başlangıç için zor bence ve ileri kitap yani konunun mantığını kavrayıp çözmek lazım 345 egzantirik sorular köşeleri hariç klasik soruları kolay ama işte ösym tarzı soruları baya iyi ama başlangıç için bu kitap fena olmayabilir

karekök biraz klasik sorular 345 daha yeni tarz biraz daha zordur bu konuyu kavratır temeller atar ama

apotemi fasikül or yüzdeyüz fasikül bence apotemi daha iyi limit türev integral çözsün zamanı varsa fonksiyon da çösün fonk önemli konudur çok soru tipi var valla çok çalışıyosa bütün apotemileri çözsün derece yapanlar hep çözüyor

17 ağustos 2019 00:50

10. fen

ben 12 net fizik yaptım herkes fiziği farklı şekilde anlayabilir ama karaağaç fasiküller çok iyi kavrattı bana konu konu anlmadığım konulatı çözdüm

nihat bilgin yeni tarz soruları var konu da kavratır çok iyi kitap çok zor değil alan denemesi de güzel bu kitaba bakın

bir de bazı konularda fen bilimleri çözdüm iyiyydi ama klasik sorular biraz her konusu iyi değil biraz zor kitap ve dediğim gibi klasik sorular

kimyada aydın var(gerçekten iyidir) palme var

biyolojide palme palme palme

17 ağustos 2019 00:53