yorgunum, ağrılar, kırıklarım var?

süslülerim iyi geceler. bütüüüüüün gün bilgisayar başında durmakla mükellef olduğum bir işim var. sürekli yaz oku derken gözler zaten pert ama artık boynum ve sırtım da pert olmaya başladı. boynumun 2-3 parmak altında sanki biri beni bıçaklıyo da sıcak sıcak bi şeyler akıyomuş gibi yanmalı bi acı oluşuyo. yeni çıktı bu da 2 gündür böyle. sabahtan bir şey yok, ta ki öğlen 2-3ten sonra bu ağrı ve acı başlıyo. haftaya doktora gideceğim ama o süre zarfında ne yapayım ben bu bölgeye ya :( kas gevşetici vardı evde annemin. tantum diye bir krem onu sürüyorum her gece yatmadan önce. bilimsel ve alternatif tıp hiç fark etmez. her türlü şifalı bilgiye açım ve açığım

1. Hareketsizlikten oluyor ben daha da beterdim. On dakikalık yeni başlayan yogaları var kesin yapın. Bir de omurgada eğrilik olabilir onun için bir ortopedi uzmanına görünün. Ağrı kesiciler bu acıyı maalesef geçirmiyor çok can sıkıcı biliyorum. Bir de işiniz stresliyse kendinizi iyice kasıyor olabilirsiniz mola vermeye çok dikkat edin.

17 mart 2022 01:24

2. Yüzmeye başla..

17 mart 2022 07:25

3. Kaplanlı yakı yapıştırın.

17 mart 2022 12:17