yumurtlama döneminde kanama?  ?

kızlar merhaba dün yumurtlama dönemindeydim adete benzer şekilde kanamam oldu. öyle küçük leke kadar değil her tuvalete girişimde baya adet olmuşum gibi. bugün hala devam ediyor. inanılmaz korktum internette araştırdım olabilir diyor ama ne daha önce benim başıma geldi ne de sorduklarımın başına gelmiş. bilgisi olan var mı?

1. bende de geçen ay olmuştu süslü. sadece tuvalete gittiğimde peçetede görüyordum. ara sıra oluyormuş böyle. için rahatlamazsa doktora görün.

10 nisan 2019 10:04

2. yerleşme kanaması olabilir mi acaba? hamile olma ihtimaliniz var mı? o genelde lekelenme şeklinde olur diye biliyorum ama?

10 nisan 2019 10:24

3. Bana da geçtiğimiz aylarda hayatımda ilk defaya mahsus oldu. Korktum doktora gittim. Kist falan bişey çıkmadı. En sonunda stres kaynaklı olduğu kanısına vardık doktorla. Çünkü baya stresli bi dönemdeydim. Bir de doktor takibini yap bu tarz ara kanamalarda tekrar önemli dedi. Yani bir kere olursanız sorun yok ama ilerleyen aylarda tekrarlarsa sıkıntı olabilir dedi. Bendeki akıntı bulaşık gibiydi süslü.

10 nisan 2019 11:00

4. Anonim 8 ultrasonda mı gördün? Soruyu soran aktif cinsel hayatım mı var demiş ahaha ayy nasıl bir bilmeden atmak bu böyle :D ayrıca idrar testi al yap demek ilişki varsa zamanını bilmeden aahshjdjd

Benim de yumurtlama zamanı belli belirsiz pembe akıntım oluyor. Ama kanama başka bişey. Doktora gidin bence.

10 nisan 2019 12:46