zayıf kızlar artık gerçekleri açıklamanızın vakti geldi?

süslüler şeyma subaşı, bella hadid, gigi hadid gibi zayıf insanlara bakıyorum ve bir türlü nasıl o kadar zayıf kaldıklarını anlayamıyorum. sadece ünlülerde değil gündelik hayatta da var böyle kadınlar (gizlinot: aramızdalar heheh) mesela gigi’nin hamburger videolarına denk gelmişsinizdir bugün de sarma ve içli köfte paylaşmış ya bunları yeseler o kadar zayıf kalmalarına imkan yok. bella da gece yiyecek fotoğrafları paylaşıyor mesela, pizza mizza. sizce gerçekten yiyorlar mı ben inanmıyorum çünkü aşşırı aşırı zayıflar ve karınları dümdüz, iki kilo bile direk göbek olarak çıkacağı için ben çok dikkat ettiklerini düşünüyorum. haydi zayıf süslüler tüyolarını paylaşsın, gerçekten hep aşırı sağlıklı ve dikkatli mi besleniyorsunuz? mesela şunu asla yemem ya da şu saatte asla yemem gibi kurallarınız var mı? düzenli spor yapıyor musunuz?

1. Hergun yemiyorlar. Porsiyonlu yiyorlar veya. Spor yapiyorlar tabi duzenli. Tahmin etmesi zor degil be suslu :D tabi bazi insanlar da hep oyle bunye meselesi ekibi de var

15 kasım 2020 17:25

2. Anonim 3, orul orul lavaş tıkmak mı ahshsjsjs minik kalbimizi kırdın süslü yalnız. Ben bıraktım valla lavaş işlerini.

Hayatım boyunca balıketliydim bu dönem ise hayatımın en yüksek kilosunu gördüm, verme aşamasındayım spor ve diyetisyen desteği ile ama açıkçası kolay geçmiyor. Sebze protein ağırlıklı besleniyorum ve if yapıyorum, beynimde yemin ederim bir gram glikoz kalmadı ona rağmen direniyorum ama böyle daallll gibi kızları da ellerinde hamburgerlerle pizzalarla pastalarla görünce yemin ederim sülaleme sövülmüş gibi oluyorum.

15 kasım 2020 17:31

3. kendi acimdan konusmam gerekirse sinav senemden dolayi suan 10-15 kilo kadar aldim fakat zayif oldugum zamanlar (48-49 kilo) arkadaslarimla bir durum yemeye gittigimizde asla bitiremiyordum yarim kaliyordu cunku midem kucuktu midem bulaniyordu. bence bu mide kuculmesiyle alakali bir sey. hamburger alirdim yarim kalirdi asla yememek icin kendimi zorlamiyordum ama midem daha fazla almiyordu.

15 kasım 2020 17:37

4. Çok harektliyim hiç usenmem,çok ekmek karbonhidrat tuketmem ve metobolizmam hızlı.kizmayin ama şu içsem yarıyor diyen çoğu kişi sağlam yemek yiyor ciddi şekilde az yemeleri lazım eğer spor veya diyet yapmıyorlarsa.

15 kasım 2020 17:39

5. Üstteki anonim +1 midenizi kuculturseniz porsiyonlariniz isteseniz de büyük olamaz

15 kasım 2020 17:39

6. Abur cubur ve hazır yemeği hayatınızdan çıkarın. Atıyorum arkadaşlarınızla buluştunuz arada yersiniz ama gündelik hayatta olmaz. Ekmek şeker tatlı vs yemeyin. Pilavı makarnayı çoook az yiyin, sebze ağırlıklı beslenin görürsünüz o zaman o kilolar nasıl gidiyor. Ama önemli olan irade.

15 kasım 2020 17:51

7. 15 20 günde bir Fast food yerim. Onun dışında az ama sık yerim günde 4 öğün falan yerim. Az ama sık yemeyi uzun süre yapınca iştahınız azalıyor zaten isteseniz de çok yiyemiyorsunuz. Kahvaltıda çeyrek ekmek zor bitiririm. Fazlası beni boğuyor. Memnun muyum yani bu skill yerine yaratıcı pürüzsüz cilt verse daha mutlu olurdum. Kötü cilt hiç bitmeyen bir çile.

15 kasım 2020 17:59

8. Süslü saydığın kadınların o yemekleri yediğine inanıyor musun cidden ya? Ünlülerin büyük çoğunluğu fotoğraf çektikten sonra o yemekleri atıyor ya da bulimik. Zayıf kadınlara bok atmak için söylemiyorum ben de zayıfım ama böyle şeyler yiyip bu kadar ince kalmak imkansız bence. Soruna gelirsek de benim zayıflığımın sırrı %80 intermittent fasting %20 mesleğim. Öğretmen olduğum için sürekli ayaktayım o yüzden yediklerime çok dikkat etmesem de zayıf kalıyorum.

15 kasım 2020 18:01

9. O kadınlar onları yemiyor zaten rahat ol gecenin köründe pizza yiyen manken arkasından onu kusuyordur.normalde de her şeyden çok çok az yiyorlar zaten.

15 kasım 2020 18:03

10. Ben kucuklugumden beri zayifim. Son yillarda toparladim ama soyle ornek vereyim; lise sonda 39 kiloydum, 160 boyunda kisa olmama ragmen cok zayiftim. Su an 47 kiloya ciktim sukur ki (dediginiz kategoride miyim bilmiyorum ama insanlar bazen gicik oluyor o yuzden yaziyorum). Acikcasi yemek konusunda seciciyim. Eti az yerim, yagini yemem, derisini yemem. Kebap falan midemi bulandiriyor. Sebze cok severim. Cips cok nadir, ekmek sadece kahvaltida. Cay, kahve sekersiz icerim. Serbetli tatli agir geliyor. Hazir yemek yemedigim surece asitli icecek icmem. Bunun yaninda alkol aliyorum, sigara iciyorum, su az icerim, duzenli spor yapmam(cocuklukta yuzme, basketbol, bale falan yaptim. Etkisi var mi bilmem). Gigi gibi fit, kasli degilim tabii. Spor yapsam super olur. Ayrica sindirim sistemim sanirim hizli, yemek yer ve direkt wc'ye giderim(asiri sorun oluyor disaridayken). Bir de stresliysem yeme icme kesiliyor bende. Stres ve duygularla basa cikmada yemek hayatinizin neresinde? En onemli soru sanirim bu.

15 kasım 2020 18:03