zayıf ve kısa boylu kadın beğenen erkek pedofil midir?

özellikle sosyal medyada yabancılar bunu çok söylüyor. erkeklerin kısa boylu ve zayıf kadınları beğenmesinin arkasında pedofili var diye. bu görüşü çok fazla kadın destekliyor. bu ifade bana çok sorunlu geldi, sanki minyon kadınların beğenilmeye hakkı yok gibi bir anlam çıkıyor. ayrıca bir kadın zayıf ve kısa boylu olsa bile bedeni bir çocuğunkinden çok farklı değil midir? bunu kendi çevremde de birkaç kez duydum. arkadaş çevremde güzel bir kız var, çok kısa değil ama zayıf bir kız, erkeklerden çok ilgi alıyor diye arkasindan biri 'erkekler pedofil oldukları için vücudu çocuğa benzeyen tipi beğenirler anca' dedi. bu arada kızın göğüsleri falan iri, fiziği hiç çocuğa benzemiyor. siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

1. Hatları kadınsıysa çok bağdaştırmam ama kücük gögüs vs saplantılılarda bu durum olabilir

20 mayıs 2023 15:29

2. Kadınları sikilecek Hamur yığını olarak gördükleri için rahat hoplatıp zıplatıp istedikleri gibi fantezi yapabilecekleri boyutta olmasını istiyorlar hepsi bu

20 mayıs 2023 15:35

3. ay ne alaka bu durumda anlattiginiz fizikteki tum kadinlarin birlikte oldugu erkekler ruh hastasi??

20 mayıs 2023 15:42

4. herkesin estetik anlayışı farklıdır. küçük göğüs beğenmek de pedofili olmak anlamına gelmiyor. hadi çocuk gibi konuşturup çocuk gibi giyinen kadınlara ilgisi olsa anlarım da minyon beğenmekle hiçbir ilgisi yok. ben de benden daha iri duran erkekleri beğeniyorum, kendimi çocuk gibi mi görüyorum, hayır.

20 mayıs 2023 15:44

5. E biz ülkecek böyleyiz zaten neredeyse. Hatta şu an 50-60 yaş aralığı annelerimiz 150 cm falan. Babalarımız pedofili mi olmuş oluyor ahsjs. Bu tespiti sen mi sıçtın ss? Sosyal medya bağımlısıyım, hiç görmedim böyle bir iddia.

20 mayıs 2023 15:45

6. Yani insanların dediğini hiç anlamışsınız gibi geldi bana dkfkfk bi adam 10 kadın beğenmiş 10'u da böyle 150 boyunda 40 kilo çocuğa benzeyen tiplerse evet o adamda sıkıntı vardir.

Yani sen birinden hoslanmissindir, zayif sisman uzun kisa olmasini gözün görmez bile bu ayri bi durum..ama sürekli gidip bu tiplerleysen prda yanlış bir sey var evet

20 mayıs 2023 15:49

7. A7, görmemeniz böyle bir sosyal medyada söylem olmadığı anlamına gelmez. Özellikle feminist ve vücut Olumlamayla ilgili konuşan hesaplarda bu söylem çok yaygın. İngilizce olarak Araştırırsan direk görürsün zaten. Bazıları bu söylemin içine kadınların tüysüz olmasını da ilave ediyor. Çocuklar tüysüzdür, bu yüzden tüysüz kadın istemek pedofili ile bağlantılıdir diye vs vs

20 mayıs 2023 15:52

8. Vücut olumlama hesaplarında zayıf ve kısa vücutlara böyle negatiflik mi saçıyorlar? Olumlama kısmı nerede hani? Kısa olmak vs zaten insanın seçebileceği bir şey değil. Ne biçim yorumlar bunlar ya?

Vücut olumlama şişmanların tekeline mi indi? Kafayı yedi bu kilolular gerçekten. Zehirliler.

20 mayıs 2023 16:06

9. ay ne alaka ya, bir anonim de lafı obezlere getirmiş yine, al birini vur ötekine. kesin şu büyük meme seven erkekler köylüdür diyen süslüdür.

ss, takma böyle şeyleri, ağzı olan konuşuyor.

20 mayıs 2023 16:06

10. Ben Uzakdoğu'da yaşıyorum, bu burada yabancılar arasında gayet bilinen bir gerçek. Türk kadını genel olarak pek üstüne alınmasın, cunku Türkiye'de kısa boylular da genelde kadinsi hatlara sahip oluyorlar, yüzleri çocuksu olmuyor vs. Bu tip erkekler (eğer bulabilirlerse) cok kısa ve cok zayıf, yuzu de çocuğa benzeyen kişileri seçiyorlar. Uzakdoğudan sevgili, es bulan cogu erkek de açıkçası pedofili.

Yasaların doğru tarafında olduklarında Olduklarından ne yaptıkları kendilerini bağlar. Kimseye zararlari yok neticede. Fakat kimse kimseyi de yemesin. 170'in altındaki kadınlara bakılmayan cok ortamda bulundum. Oyle herkesin "çocuğa benzer" bir tercihi yok.

20 mayıs 2023 17:09