zevk suyunun hamile birakma sansi yüksek midir kizlar?

diyelim doğurganlık dönemindeyiz ve icinize bosalmadi. normal zamanda zaten düşük bir ihtimal hamile kalmak.

1. Doğurganlık dönemindeysen zevk suyunun hamile bırakmak ihtimali yüksek maalesef be süslüm

19 temmuz 2020 09:45

2. rica ediyorum cinsel ilişkiyle ilgili yeterli bilgiye sahip olmadan,tedbir almadan cahilce sex yapmayın lütfen.

19 temmuz 2020 09:46

3. Ayrıca bir damlasında bile milyonlarca sperm bulunabiliyor o nedenle hamile kalınabilir

19 temmuz 2020 09:48

4. Meraktan sordum kizlar tesekkur ederimm

19 temmuz 2020 09:50

5. Hayır değil. Zevk suyundan hamile kalma olasılığı yüksek değil. Ama olasılık var. Zevk suyundan çıkan spermin yumurtaya ulaşması düşük ihtimal.

19 temmuz 2020 09:51

6. Dogurganlik doneminde niye korumasiz sevisiyorsun arkadas ya? Iliskiye ilk basladiginiz andaki zevk suyu mu yoksa bosalmaya dogru gelen zevk suyu mu? Hangisini diyosun?

19 temmuz 2020 09:52

7. Boşalmaya doğru olandan bahsetmiyorum basta olan var ya

19 temmuz 2020 09:52

8. Basta olandan hamile kalma olasiligi asiri dusuk ama var. bosalmaya dogru olaninki cok cok daha yuksek. Sakin bir daha korumasiz sevisip "cekme yontemi" vs. kullanmayin. Zevk suyunun icerigi her erkekte ve her anda farkli oluyor. Erkek cinsel organindaki 3 tane farkli bezden gelen sivilarin karisimi cunku. O an hangi bezden ne geldigini bilemiyorsun. Hic sperm karismamis da olabilir. Sperm karismis da olabilir. Tamamen kumar. Ayrica korumasiz sevisme bir suru cinsel hastaliga da davetiye cikarir. O da ayri mesele. Korumasiz sevismeyin ve iliski sonrasi cisinizi yapin.

19 temmuz 2020 09:57

9. İhtimali var tabii ki