zoretanin kullananlar kaş bıyık ya da yüz tüylerinizi nasıl aldınız süslüler?

1. İple süslü

24 nisan 2023 21:25

2. Süslü tahriş etmez mi ip de 🥺

24 nisan 2023 21:38

3. sakın ağdayla almayın demeye geldim. direkt deriyi kaldırıyor. iple denemedim ama ustura deneyebilirsiniz.

24 nisan 2023 21:53

4. Yok ağda kullanmayacağım süslüm iple bir deneyeyim bakalım inşallah sıkıntı olmaz şuan 20 mg kullanıyorum aşırı hassas değil cildim

24 nisan 2023 22:00

5. Ustura çok sert yapıyor tüylerimi ya mecbur kalmadıkça kullanmak istemiyorum :(

24 nisan 2023 22:01

6. En az tahriş edecek seçenek ip. Benim pandemiye denk geldiği için bir iki kere almam gerekmişti sadece o yüzden şanslıydım. Mümkün olduğunca az almak, alınca da iple almak diyorum.

24 nisan 2023 22:43

7. Tahriş etmemişti süslü sadece kızarmıştı baya benim cildim hassastır mesela öncesinde aptallık edip ağda yaptırmıştım yanmıştı ama iple aylarca aldırdım sorun yaşamadım. Benim tüylerim kalınlaşmaya çok müsait o yüzden usturayı hiç denemedim.

25 nisan 2023 00:13

8. Başlarda iple aldım ama bir süre sonra sadece cımbız kullandım. Cildim bir süre sonra o kadar incelmişti ki iple aynı yerden 2 3 defa geçince bile derim soyuluyordu. Ama benim cildim ilaca başlamadan önce de inceydi. Kendi gidişatınıza göre bir yol izlemeniz en iyisi.

25 nisan 2023 02:17

9. Teşekkür ederim süslüler cevaplarınız içinn

25 nisan 2023 13:06

10. başlarda cildim o kadar kuru değildi. sadece dudaklarım ve burnumun içi kurudu genel olarak. çok kuruluk yaşarsanız ip de riskli süslü. son 1-2 ay cımbızla çıkanları toplayacak şekilde sık sık alarak idare etmiştim ben. ilk aylar ip. ağdaya hiç bulaşmadım, bittikten 3 ay sonra falan ağda yaptırdım.

25 nisan 2023 13:09