zoretanin tedavisinde önerebileceğiniz yüz nemlendiricileri ?

nemlendiriciye ihtiyacım var ama çok memnun kaldığınız bir ürün olursa ve detaylı yazarsanız sevinirim. zoretanin tedavisi görüyorum 7.aya girdim. bioderma sebium hydra kullandım ama artık bütçem kaldırmıyor 40ml olmuş 300tl :( mlsi fazla olup 300 olan ürüne de razıyım yeter ki hem bereketli hem iyi olsun.

1. Bende aynı tedaviyi aldım, doktorum cerave önermişti. Çok memnundum. İçeriğinde seramid ve hyaluronik asit var. Ardında yağlı his bırakmıyor çabuk emiliyor. Vücut için de kullanılabiliyor. Ben yoğun nem ihtiyacından dolayı altına hyaluronik asit serum da kullanıyordum, nemli cilt üzerine serum, nemlendirici ve güneş kremi şeklindeydi rutinim. Tedaviyi hiç kuruluk çekmeden bitirdim bu ürünlerle. Trendyoldan şimdi baktım 473 ml boyutu 359 lira, belki başka sitelerde daha uyguna bulabilirsin. Trendyol hep biraz daha pahalı oluyor. Ayrıca 236 ve 50 ml şeklinde de boyutları var.

Bu arada sorunuzda yok ama temizleyiciye çok dikkat edin derim. Biodermanın pembe büyük boy bir temizleyicisi vardı onu önermişti yine doktor, zaten çok kuru oluyor cilt bir de üstüne temizleme jeli de kurutunca nemlendirmek çok zorlaşıyor o yüzden eklemek istedim.

18 mart 2023 21:38

2. ben o jeli kullanıyorum ve memnunum,açıkçası yüzümde kuruluk aşırı çekmiyorum ama neme tabii ki ihtiyacı var yüzümün,şimdi kullandığım bioderma yüzünden hem yüzümü jellemem hem yüzümü nemlendirmem maalesef duştan duşa kalıyor. kıyamıyorum hemen bitiyor çünkü ceravenin o ürününe hemen bakıyorum,teşekkürler *-*

18 mart 2023 21:44