akşam olsa da yatsak
2025'i hiç böyle hayal etmemiştim.
film izlerken geldi aklıma. sessiz filmlerde yazılar sahneden sonra siyah ekranda gelir ya keşke birileri düzenlese sahnelerin altlarına altyazı olarak yazsa o siyah ekranları da kesse. böyle çok vakit kaybı gibi geliyor. yazılar bir 10-15 saniye kalıyor. dediğim gibi bir şey yapılsa filmler üçte bir kısalır ben de sıkılmadan izleyebilirim.
sözlükte bir tane daha sucuklu ve sosisli pizzalarını tamamen dana eti ile üreten sbarro reklamı görürsem çığlık atacağım
Suni ilişkilerden sıkıldım; Arkadaşlık, akraba, sevgili dahil tüm ilişkilerdeki sunilikten... Kimsenin beni sevme zorunluluğu yok ama seviyormuş gibi yapmasın abi. Ben sevdiğim insanların üzüleceği şeyleri söylemekten olabildiğince imtina ederken, bana karşı hiç düşünmeden (gizlinot: belki de bilerek) söylenmesinden de yoruldum. Sınır çizince kötü polis olmaktan da sıkıldım. (gizlinot: oh be rahatladım)
ben bugun ehliyet aldim heheheh 🥳🥳🥳🥳
Çisem kızının reelsini paylaşmış. Gözlerim yaşlı. Çocuk istemiyorum diyorum herkese ama aslında çocuk çok istiyorum. Sadece onu güzel şartlarda yaşatamamaktan korkuyorum bu yüzden en kolayı istememek.
mildred lisette norman demiş ki "anything you can not relunquish when it has outlived its usefulness possesses you." yani "miadını doldurmuş bir şeyden vazgeçememek insanı esir eder." çok anlamlı geldi özellikle hayatımın bu döneminde yani miadını çoktan doldurduğunu bildiğim bir şeyden/kişiden vazgeçemeyip gerçekten esir gibi hissederken.
2 sene önce kadar, GSM üstünden konuşurken konuşmamı dinleyenlerin saflığı ile onların da konuşmasını, konuştuğum kişi ile dinlemiştim. Belki buraya da yazmışımdır.
Yakında Tekrar etmese aklıma da gelmezdi.
Benim neyim var da dinliyorsunuz diyeceğim, hiç de sakin bir geçmişim yok iki yıldır. Hala devletten kovulmamış isem Twitter adresimi daha öğrenmemişlerdir.
resmen sabah sabah güllünün ölüm haberiyle yıkıldım. ennn sevdiğim şarkıcılardan biriydi, bi kez canlı dinleyemek kısmet olmadan kadıncağız dünyadan gitti. ben de gitmiş olabilirdim ertelememek lazım işte. allah rahmet eylesin güllü abla keşke senin yerine o ölseydi (gizlinot: evet aklınıza gelen o kişi)