güncel
    • girdiler (16022)
    • medya (491)

2192. Granola diyet bir şey değildir. Evet sağlıklı bir şeydir belki fakat diyet değildir. Sadece iki kaşıkla kimsenin yetineceğini de düşünmüyorum. Ve ne zaman yesem asla doymuyorum, tam tersi daha fazla acıkıp şeker ihtiyacı hissediyorum. Yulaf bu kadar hızlı kan şekeri yükseltip düşürürken neden bu kadar diyet bir ürünmüş gibi lanse ediliyor hiç anlamıyorum.

2 aralık 17:01

2191. masterchef türkiyedeki yarismacilardan birisini aşiri beğeniyorum ya, tam benim tipim. Kendimden utaniyorum bunun icin ama cocugu her gördüğümde acayip tatli buluyorum, ergenler gibi.

1 aralık 19:37

2190. tiktokta bi hesaba denk geldim, kızcağız parfümleri yorumluyor? severim böyle hesapları normalde takip ettiğim bir kaç hesap var.

neyse armani my way intense ve ysl supreme bouqet'in tutaste versiyonları elinde. my way için yorum şu ''bir sümbülteber parfümü arıyorum diyorsanız, mükemmel bir sümbülteber parfümü, işte mükemmel bir sümbülteber parfümü'' :D abi gül desen anlarım, narenciye desen anlarım da, hayatında sümbülteber koklayan var mı? dur ben bi sümbülteber parfümü alayım. nasıl bir etkisi var bu sümbülteberin bu parfümde? kremsi mi, acı mı, keskin mi bunu söylesene bana. parfümledans mısın bu nası yorum. bunun açıklamasını sorunca cnm sen sanırım notalardan pek anlamıyorsun sana sümbülteberi anlatamam dedi :')

neyse ysl suprem bouqet'e geçiyor, bu parfüm de benim için ilahi bir koku. ilk duyduğumda adını öğrenmek için jean baptiste grenouille gibi, istiklal caddesinde kadının peşine takılmışlığım var yani. hanım abla diyor ki, pembe biber sevenlerrrr, pembe biberle supreme bouqet ne alaka ya. işte bu piyasadaki en iyi sümbülteber kokularından biri :d bana göre en iyi tek. kremsi yumuşacık

esas bomba hugo boss'un the scent elixir denen 2. ilahi kokusuna gelen yorum. bunun herhangi bir çakma parfüm markası tarafından benzerinin yapılabileceğini düşünmüyorum. yine elinde muscentten bir versiyon; ''belladonna notası var, belladonna notası buna biraz yapaylık katmış, ben sevmiyorum'' aranızda belladonna notası koklayan var mı? veya bu parfümden başka belladonna kullanan designer var mı :D öyle bir bahsediyor ki sanki şakayıktan bahsediyor. vedat ozan bile bunun nasıl koktuğunu tam olarak bilmiyor olabilir

muadil demeyin ayrıca şu markalara. çakması abi çakması. biz de alıyoruz arada nefsimizi köreltsin orijinaline durduk yere para verip ay sonuna taş yemeyelim diye. ama çakma yani

28 kasım 10:15

2189. Yine kulağım zonkluyor. Tıkandı. Ağrıyor. Ağrısı beynimi deliyor. Geçerken acile uğradık doktor baktı ve bişey yok diyip siktir etti? Antibiyotik yazıyım istersen diyor. Bi şey yoksa neden antibiyotik içiyorum? Bi şey yoksa bu beynimi zonklatan ağrı ne? Halüsünasyon mu acaba benim kulak ağrısı. Özel hastane acilinde doktor olmak varmış gerçekten. Tedavim 3 saniye sürdü hiçbi sonuca varamadan göte baka baka eve geldik lol

25 kasım 00:44

635. merhaba süslülerim.

perfectil arıyorum elinden çıkarmak isteyen olursa talibim. uygun fiyata da alabilirim.

24 kasım 23:53

2188. kızımı ekransız büyütmeye çalıştığım dönemde daha birkaç aylıkken "ne yapacak acaba" diye tv önüne oturtup çizgi film açan, 7 aylıkken ek gıda döneminde "ben yedireyim" diyip telefondan video açarak yediren ve bunu marifet gibi bana anlatan, ben kızınca da 1 hafta bana küs kalan sevgili annemin ve her ona emanet ettiğimde "bende durmuyor" diyip telefondan video açan sevgili eşimin; şimdi ben konuyu saldıktan sonra "çok izliyor. Hiç göstermesek daha mı iyi olurdu acaba?" Demesini düşünüp uyuyamıyorum

19 kasım 23:58

2187. Böcek ailesini atlatamadan şimdi de trafikte ilhan ihtiyaroğlu isimli katil tarafından döverek öldürülen güzel öğretmenin üzüntüsündeyim. Ve çok da öfkeliyim katile karşı nefret doluyum. Ceza almayacağından da eminim eli sikinde bir kaç güne çıkar. Ceza almasını da istemiyorum oh kebap hapiste yan gel yat osman. Hammurabi kurallarını ne yazık ki destekliyorum yok mu bunu taşaklarından tavana asıp kollarını bacaklarını kesip köpeklere atacak babayiğit. Ölmesin hapis yatmasın aha bu şekilde yaşasın ömür boyu.

19 kasım 10:52

2186. Gune dunyanin en duz polar ceketini miu miu dan alan polinanin kendi zevki karsisindaki mutlulugunu garipseyerek basladim.

18 kasım 02:09

634. Merhaba süslüler , artık kullanmadığınız üst 36 alt 38 beden kurumsal hayata uygun kıyafetlerinize talibim süslüler. Yazlık/kışlık/mevsimlik hiç fark etmez. Şimdiden yardımcı olacaklara teşekkü

17 kasım 21:59

2185. Kan sulandırıcı iğne. isyan etmek istemiyorum, stres yapmak istemiyorum ama canım çok yanıyor. Ve aylar var beraber geçirmek zorunda olduğum. Tek istediğim benim gibi her gece vurulmuş olan varsa deneyimlerini hikayesini benimle paylaşabilir mi?  Süreç, sonrası vs.

16 kasım 00:05