girdi yaz
    medya ekle
    • girdiler (12785)
    • medya (1405)

11515. color rebel london pembe saç boyası,

flormar kırmızı göz farı(beş liraya geliyordu),

lykd siyah asansörlü göz kalemi,

nascita pro backstage midi far karıştırma fırçası.

"ucuz olsun, iş görsün yeter" kafasında yaptığım bir alışveriş oldu.

23 ekim 2021 02:56

11514. chamos repair cica centella cream aldım, daha deneyemedim merak ediyorum.

23 ekim 2021 02:30

11513. -Indirimde sanıp aldığım kasada indirimde olmadığını öğrendiğim ziaja bb krem(gizlinot: Arada 10 lira fark vardı ve her türlü daha uygun bir şey yoktu)

-uygun fiyatlı diye aldığım bee beauty nemlendirici(gizlinot: Henüz kullanmadım umarım iyidir)

22 ekim 2021 20:07

11512. Amazondan;

Maybelline rocket volume maskara

Maybelline master drama kohl 19 numara göz kalemi

Garnier pembe kapaklı micellar makyaj temizleme suyu

(gizlinot: Maskara ve temizleme suyu ihtiyaçtandı, 75 liraya 15 lira indirim görünce göz kalemini de ekleyiverdim hepsi 60a gelmiş oldu.)

22 ekim 2021 19:03

11511. celenes, rossman'da fiyatları düşürmüş, stok amacıyla cloudberry hassas ciltler için temizleme jeliyle misel suyunu kaptım. Isana makyaj temizleme pamuğu + revolution pro new neutral stiletto ruj bir de.

22 ekim 2021 18:59

11510. Flormar extreme tattoo liner 1 numara aldım kalem aşırı yumuşaktı hoşuma gitti rengi de güzel simli bakır fakat pigmentini yeterli bulamadım daha fazla olsun isterdi bu gönül... Gratisten 34,95 tl ye almıştım.

Maybelline tattoo liner brown rengi aldım rosmandan 31,95 liraydı ürünü daha denemedim fakat aynı ürünün mürdümünü kullanıyorum gayet memnunum. Bu kalemin ucu flormar'a göre bir tık daha sert fakat pigmenti flormardan daha yüksek.

Nyx epic liner pink sprit, Trendyol lorealden 69 liraya aldım. Dünyanın barbie rengi göz kalemi rengi gerçekten güzel. fakat sadece rengi güzel. Flormar ve maybelline göre kalemin ucu daha sert ve istediğim pigmenti alamadım. O yüzden kalbim kırıldı. Nyx'in avantajı renk çeşitliliği

18 ekim 2021 10:41

11509. Isana salisilik asit yüz yıkama jeli (link: https://www.rossmann.com.tr/isana-yuz-yikama-jeli-sebum-ureten-cilde-ozel-salisilik-asit-cinko-150-ml-p-sr19100114 ) ve isana c vit shot serum (link: https://www.rossmann.com.tr/isana-power-serum-vitamin-c-shot-10ml-p-sr19110040 ) alalı 1 haftayı geçti gerçi, ikisinden de memnun kaldım, sabah ve akşam uyguluyorum. Gözeneklerde az da olsa bir küçülme var ve vegan olduğu için tercih ettim

16 ekim 2021 23:55

11508. revolution reloaded empire far paleti, renkleri çok başarılı cidden, pigmentlerini de sevdim. bir de aynı markadan curl elavation maskara edindim.

16 ekim 2021 21:00

11507. Mac indiriminden çok sevdiğim powder kiss serisinden Stay Curious ile a little tamed renklerini. ( stay curious'a tam anlamıyla bayıldım muhteşem bir renk.)

Yeni çıkan Studio radiance face and body fondötenin n.0 rengini aldım.

16 ekim 2021 13:11

11506. watsons'ta uzun zaman sonra stoğa giren lottie london'un rose gold far paletini aldım, mauves olanına bayıldığım için.

Maybelline'in color tattoolarından dusk doll rengini aldım bir de parmakla hemen sürüp çıkmalık.

9 ekim 2021 11:28