içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (1)
    • oylar (1)
    • medya (0)

1. amouage markasının meyveli-odunsu tarzda, 2023 yılı çıkışlı harika parfümü. parfümör quentin bisch şaheseri.

üst notalarında armut, fındık ve Olibanum kullanılmış.

orta notalarda osmantus, gül, safran; alt notalarda ise sandal ağacı, vanilya, ambergris ve labdanum kullanılmış.

birkaç dekant satın almıştım geçen hafta, yanında hediye olarak bu koku da vardı. böyle etkileneceğimi bilmiyordum bu kokudan. bu parfüme fındık notası imzasını atmış resmen. ilk sıktığınızda çok daha bağıran, safranlı ağır bir koku gelecek derken ilk on dakika sonrası parfüm öyle bir yumuşaklaşıyor öyle katman katman açılıyor ki, hayran kalmamak elde değil.

fındık ve vanilya yumuşak tatlı meyvelerle harmanlanmış, bir yandan amber ve alt notalar öyle güzel destek vermiş ki ortaya bir şaheser çıkmış.

yayılımı ve kalıcılığı inanılmaz. dört beş sprey yeterli, tüm gün harika bir eşlikçi oluyor ve iltifat almaya çok müsait bir koku.

mfk oud satin mood'dan bu yana beni bu denli etkisi altına alan başka bir parfüm olmamıştı. tam boyunu satın almak için korkunç bir istek duyuyor, fiyatını görünce cayıyorum. benim büyük çaresizliğim oldu resmen. bayıldım.

2 saat önce 2 saat önce