içerik listesi

değerlendir
    • girdiler (135)
    • oylar (96)
    • medya (1)

101. aynı markanın (link: https://www.suslusozluk.com/bioderma-sebium-foaming-gel-cilt-temizleyici?i=1086022 sebium serisinin yüz temizleme jelini) kullanıyorum cildimi temizlemek için. merak ettiğim için bu ürünün minnak boyunu aldım ve denedim. dönem dönem hassaslaşabilen cildimi iyi temizlediğini söyleyebilirim. köpürmemesi çok garibime gitmişti ama sanırım bir temizleyici hassas ciltlere hitap ettikçe aynı oranda köpürme oranı düşüyor. sosyal eczacının, bunun gibi az köpüren temizleyicilerin güneş kremini çıkartamaması iddiası dışında bir sorun yaşamadık. aynı sebepten ötürü öncesinde yağ bazlı bir temizleyici istemesi dolayısıyla sürekli kullanacağım bir üründen çok, cildim hassasken başvuracağım bir temizleyici olacak gibi.

14 ekim 2020 14:27

102. Kısa süredir kullanıyorum. Ben çok beğendim. Şimdi cilt tipimden ve izlenimlerinden bahsedeyim.

Cildim yağlı ve hassas, rozam var. Kuru ciltler için yapılmış olmasına rağmen ben bayağı memnun kaldım temizlemesinden. Normalde yorumlarda yağlı ciltler pek sevmemiş hatta sivilce yaptığı söylemişler, biraz korkarak aldım ama ben bayıldım. Gıcır gıcır yaptı cildimi. Kızarıklık için henüz bir etkisi görmedim, zaten muhtemelen görmem de ama istediğim nazikçe temizlemesi. Bunu da yerine getirdiğini söylemeliyim.

Çok önemli bir not: böyle temizleyiciler sonrası cildi güzelce (cilt tipinize uygun nemlendiriciyle) temizlerseniz sivilce oluşmaz. Ama temizleyip bırakırsanız cilt daha çok yağlanacaktır.

16 aralık 2020 14:27

103. Fazla hassas bir temizleyici. Bir şeyi temizlediği yok demek istemiyorum ama objektif yorum yapacaksam oldukça yetersiz diyebilirim. Ten makyajını temizlemesini beklemiyordum zaten ama sadece nemlendirici sürülmüş, üzerinden 4-5 saat geçince t bölgesi hafif yağlanmış karma cildimi ancak temizleyebiliyor. Çoğu zaman ikinci kez üstünden geçme isteği uyandırıyor.

Sabah uyandığımda yüzümü jel ile temizlemezsem çok çabuk komedon üreten bir cildim var. Akşam makyaj temizlemek için kullandığım jel bazen sabah temizliği için fazla sert geliyor. Biodermayı sabah rutinime ekleyip bitirmeyi planlıyorum. Alışverişlerimde hediye gelmezse para verip kullanacağım bir ürün değil.

26 aralık 2020 15:36

104. iyi ki küçük boyunu almışım dediğim temizleme jeli. nemlendirici ve güneş kreminden başka bir şey olmayan yağlı tip cildimi tamamen arındıramıyor. sert bir temizleyici değil, cildi yormuyor dedikleri için almıştım ama performansı yetersiz. memnun kalmadım.

30 aralık 2020 12:45

105. Kuru ve hassas cildim için kullandığım temizleme jelidir. Kullandığım süre boyunca herhangi bir rahatsızlığa sebep olmayan, özellikle hassas cildime uygun olduğunu hissettiğim, severek kullandığım bir ürün oldu. Cildime ekstra bir güzellik katmadı ama zaten bir temizleme jelinden de beklentim de irritasyona sebep olmadan temizlemesi olduğu için oldukça memnun edici bir üründü. Başka ürünler denemek istediğim için tekrar almadım ama her zaman için alınabilecekler listemde olan bir ürün.

31 aralık 2020 13:46

106. Kış aylarına girdikçe normalde gayet yağlı olan yüzüm özellikle yanaklar tarafından iyice kurulaşınca bunu aldım. Daha önce de seyahat boyuyla deneme yapmıştım. Jel bir formülü var, yüze sürdüğünüzde köpürüyor, gözleri de yakmıyor. Ama temizlemesine 3.5/5 derim. Bir de bu gereksinime yönelik üretilmiş bazı temizleyiciler gayet teni nemli bırakıyor yıkama sonrası. Ekstra tahriş etmiyor ama ekstra nem de vermiyor bence.

Güzel gibi ama bu sefer bir memnun kalmadım gibi de. La Roche Posay Toleraine bununla aynı işi yapan ve kesinlikle daha başarılı bir temizleyici oldu.

5 ocak 2021 09:36

107. Yaklaşık son 1 senedir kullandigim temizleme jeli. 500 ml olan boyundan alıyorum kardeşimle birlikte 1 şişeyi 6 ayda bitirmiştik (zaten ömrü de 6 ay) ve ikinci şişe de bitmek üzere. Çok memnun kaldigim bi jel oldu. Karma ciltliyim hiç kurutmadı cildimi. Yarım pompa gayet yeterli oluyor ve bol suyla iyice kopuruyor. Gayet basit uygun fiyatlı güzel bir jel.

16 ocak 2021 11:11

108. Roaccutane kullandığım dönemlerde cilt hassasiyetinden ve kuruluktan dolayı cildimi tahriş etmeden temizlemek için önerilerle almıştım. Gerek o dönem gerekse şuan da severek kullandım, kullanıyorum. Cild nemlendiriyor ,kurutmuyor. Hassas ciltler için ideal ,fiyat olarak yüksek gelebilir ama 5 -6 ay rahatça kullanabilirsiniz. Böyle şeylerin ömrü 6 ay zaten.

16 ocak 2021 17:57 23 ocak 2021 00:38

109. karma ciltliyim ve u bölgem bu arkadaşı maalesef hiç sevmedi. yüzümü arındırdıktan sonra resmen o gıcır gıcır sesi duyuyorum ki bu istemediğim bir şey, çok fazla kurutuyor anlamına geliyor. gerçekten nasıl bir etkisi var görmek için jelle yüzümü yıkadıktan sonra bir süre bekledim yüzüm nasıl hissediyor diye ve bir gerginlik vardı yüzümde hiç hoşuma gitmeyen. makyaj çıkarmak için değil de günlük yıkama için kullanıyorum, işini yapıyor fakat biterse tekrar almam. t bölgem yağlı olmasına rağmen köpürmeyen temizleyicilerle aram daha iyi. sebium versiyonunun ne kadar köpürdüğünü bilmiyorum ama bana bu ürünün köpürmesi de çok fazla geldi.

23 ocak 2021 15:43

110. Karma ve akneye meyilli bir cildim var. Bu jeli kullandığımda yumuşacık temizleme hissini çok sevmiştim. Cildimi hiç germedi ancak kullanmaya başladıktan birkaç gün sonra alnımda ve burun çevremde küçük kırmızı noktalar çıkmaya başladı. Birkaç gün daha kullandım ama gittikçe sayıları arttığı için kullanmayı kestim maalesef.

23 ocak 2021 16:49